Ripple, Coinbase și Binance pot opera în Singapore pe baza unei scutiri de licență

Autoritatea Monetară din Singapore (MAS) a anunțat că Ripple Labs Singapore, Coinbase Singapore, Binance Asia Services și altele, pot furniza servicii de plată specifice. Companiile au obținut o scutire temporară de licență din partea autorității de reglementare.

Toate cele trei firme pot oferi servicii de plată digitală până la 28 iulie 2020. Alte firme, cum ar fi BitGo Singapore și Gemini Trust Company, pot, de asemenea, să ofere servicii de emisie de cont, servicii de transfer intern de bani și servicii transfrontaliere și interne de plată până la 28 ianuarie 2021.

Dezvoltati-va cunostintele pe timp de pandemie! Probabil cea mai mare oportunitate de a invata lucruri noi!

După această dată, companiile în cauză sunt obligate să obțină licență pentru a opera legal în această țară.

Alte firme criptografice notabile cărora li s-au acordat scutiri includ entitățile din Singapore ale LedgerX, OKCoin, DRW, Cumberland, GSR și Pundi X, printre altele.

Mahindra devine prima companie indiană membră a rețelei blockchain Marco Polo

Tech Mahindra, filiala IT a conglomeratului indian Mahindra Group, a devenit prima companie din India care utilizează rețeaua Marco Polo. Acesta este construită pe platforma de tip blockchain open-source R3 și facilitează tranzacțiile transfrontaliere.

Tech Mahindra s-a asociat cu DBS Bank din Singapore, care a facilitat tranzacțiile și a acționat ca cea mai importantă bancă comercială a companiei. Prin intermediul programului Marco Polo Receivables, operațiunile au fost realizate mai rapid și cu mai puțină birocrație.

Marco Polo este un consorțiu de instituții financiare și bancare majore la nivel mondial care își propune să eficientizeze comerțul internațional.

Binance anunță lansarea unui card de debit cripto VISA

Compania Binance a anunțat că va lansa propriul card de debit cripto VISA alimentat cu criptomonede. Binance Card funcționează prin ecosistemul Visa și este valabil în 46 de milioane de magazine online și offline. De asemenea, va funcționa în mai mult de 200 de țări.

Deschide un cont gratuit la Binance!

Alimentarea cardului se va putea face cu Bitcoin sau BNB din aplicația Binance. Spre deosebire de cardul Coinbase, balanța contului va fi afișată în criptomonede. Costul de emitere a cardului fizic va fi de 15$, fără taxe ulterioare de întreținere.

În prezent, Binance Card se află în sistem de testare beta. Pentru început, compania planifică să îl lanseze în Malaezia și Vietnam, urmând ca ulterior să devină disponibil și în alte țări.

CryptoZZ