După ediția europeană ce a avut loc în Germania în luna mai, Conferința BlockShow – ediția americană se va derula în perioada 20-21 august în Las Vegas.

În cadrul conferinței vor fi discutate aspecte legate de inițiativele guvernamentale, poziția băncilor centrale și evoluția legilor și reglementărilor din domeniul criptomonedelor.

Conferința BlockShow Americas se va derula în hotelurile Venetian și Palazzo din Las Vegas și include peste 80 de “speakeri” internaționali.

Printre aceștia se numără:

  • Alex Mashinsky, fondatorul rețelei Celsius Network, un antreprenor serios și investitor de risc;
  • Mike Butcher, editor general la TechCrunch, a primit în 2016 Ordinul cel mai exigent al Imperiului Britanic (MBE);
  • Dr. Nouriel Roubini, co-fondator și fost președinte al firmei Roubini Global Economics, fost economist senior în domeniul afacerilor internaționale al Consiliului Economic al Casei Albe;
  • David Schwartz, CTO la Ripple;
  • Johanna Maska, director executiv al Camerei Situației Globale și fostul director de presă al Casei Albe (pentru președintele Barack Obama)

și alte personalități bine-cunoscute.

La conferință vor participa peste 100 de organizații și companii precum Achain, Changelly, iExec and Iconiq Lab.

Conferința BlockShow Americas 2018

Este planificată a fi o platformă pentru companiile din industria blockchain și a activităților asociate pentru a demonstra cele mai recente și mai inovative produse, emisiuni și proiecte.

Companiile vor prezenta evoluțiile importante din diferite sectoare, cum ar fi votul și alegerile, comerțul electronic și lanțurile de aprovizionare.

CEO-ul BlockShoe, Addy Creeze, a declarat:

”Printre toate conferințele pe această temă, BlockShow este ceea ce Cirque du Soleil este pentru circuri – ne distingem dintre competitori deoarece nu suntem un eveniment tipic. Renunțăm la formatul standard și oficial și ne concentrăm pe crearea unei atmosfere confortabile în care oamenii pot să își creeze relații și să semneze contracte.”

Una dintre cele mai interesante aspecte ale conferinței este concursul BlockShow Oscar. Este o competiție dedicată start-up-urilor blockchain, care recompensează cele mai inovative proiecte.

În edițiile anterioare, șase companii au primit premii în valoare de aproape 90.000$. In plus, au reușit să acumuleze ulterior peste 500 de milioane de dolari în cadrul ICO-urilor.

Ediția anterioară a facilitat peste 7000 de întâlniri private, peste 170 de companii participante, plus 1000 de start-up-uri reprezentate.

Înregistrarea pentru participare se poate realiza pe site-ul conferinței.