Prețul Bitcoin crește peste 7500$

Contrar așteptărilor, prețul Bitcoin a început să crească în ultimele 24 de ore. Criptomoneda cu cel mai mare market cap se tranzacționează în prezent la peste 7500$. BTC a reușit să atingă 7730$ în cursul zilei, conform CoinmarketCap.

Altcoins au urmat exemplul Bitcoin, înregistrând creșteri între 2 și 10%. per ansamblu, evaluarea totală a pieței cripto a depășit din nou 205 miliarde de dolari.

Poloniex achiziționează cel mai mare DEX bazat pe TRON

Exchange-ul Poloniex a anunțat că a achiziționat TRXMarket, primul și cel mai mare schimb descentralizat din ecosistemul Tron. În urma acestei achiziții, TRXMarket a fost redenumit la Poloni DEX și va funcționa sub umbrela Poloniex.

“TRXMarket, unul dintre cei 127 de Super-reprezentanți în rețeaua TRON, se mândrește cu un volum de tranzacții de 30 de milioane pe săptămână și a fost de mult timp în top zece DApp în volum de tranzacții”,

a comentat purtătorul de cuvânt al Poloniex.

„Performanța excelentă a blockchain-ului TRON împreună cu volumul său de tranzacționare descentralizat considerabil și experiența bogată în operațiuni este exact ceea ce Poloniex avea nevoie pentru a-și extinde ecosistemul DeFi.”

Robinhood retrage cererea de a deveni bancă

Platforma de tranzacționare pe acțiuni Robinhood a decis că nu mai este interesată să devină o bancă asigurată federal. În urmă cu câteva luni, compania a solicitat statutul de bancă la Oficiul Controlorului Monedei (OCC) din SUA.

Conform declarației, compania a decis să renunțe la aceste planuri pentru a se concentra pe îmbunătățirea serviciilor existente.

„Ne retragem voluntar cererea OCC pentru a deveni bancă națională. Robinhood va continua să se concentreze pe creșterea participării la sistemul financiar și pe provocarea industriei pentru a servi mai bine tuturor. “

Smartphone HTC Exodus 1 – cadou pentru jucătorii Bitcoin Games

Bitcoin Games oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga criptomonede și un smartphone HTC Exodus 1. Promoția se aplică pentru jocurile exclusive de Slot, Ruleta și Keno ale site-ului sau oricare dintre sloturile lansate recent.

Platforma de jocuri Bitcoin.com a crescut recompensele pentru promoția în curs de desfășurare a jocurilor Leaderboard Games Stars pentru a sărbători Black Friday. Fondul de premii pentru primele 10 locuri a fost dublat la 2.000 USD pentru fiecare dintre jocurile Bitcoin și Bitcoin Cash Games. Primii trei jucători de pe fiecare clasament vor primi și un nou smartphone HTC Exodus 1.

CryptoZZ