HTC și Binance au anunțat o colaborare ce a dus la smartphone-ul EXODUS 1 – Binance Edition. Telefonul oferă suport nativ pentru Binance DEX și include aplicația Binance și TrustWallet.

Dispozitivul original EXODUS 1 este primul smartphone blockchain care permite utilizatorilor să dețină propriile chei private.

Noua versiune a telefonului va fi disponibil pentru comandă la sfârșitul lunii noiembrie pe site-ul htcexodus.com. Poate fi achiziționat cu criptomonede la prețul de 599 de dolari, cu 100 de dolari mai ieftin decât versiunea originală. În plus, unii dintre cumpărători vor primi și tokenuri BNB prin intermediul unui airdrop.

„Binance este una dintre acele companii neînfricate care contestă granițele tradiționale ale modului în care se fac lucrurile. Această viziune fără limite este o cauză la care HTC EXODUS aspiră. Sunt încântat să susțin Binance Chain și DEX-ul aferent, deoarece înseamnă un parteneriat cu cel mai mare și mai lichid exchange cripto. Acest parteneriat va crea o paradigmă complet nouă pentru tranzacționarea de active digitale și interacțiunea cu acestea”,

a declarat putătorul de cuvânt al HTC, Phil Chen.

Telefoanele vor juca un rol cheie în industria cripto

La rândul său, Changpeng Zhao, CEO-ul Binance, a subliniat că telefoanele sunt ideale pentru interacțiunea online și că au un rol cheie în industria cripto:

”Smartphone-urile sunt cele mai naturale dispozitive pentru un portofel cripto. Telefonul poate deveni astfel atât terminal POS, cât și dispozitiv de plată, eliminând intermediarii. Cei mai inovatori producători de smartphones integrează criptomonedele. Suntem încântați să colaborăm cu HTC pentru a permite utilizatorilor nostri să acceseze Binance Chain și DEX-ul de oriunde. Această colaborare îi va ajuta pe oameni să adopte criptomonedele și să le folosească ușor prin intermediul unui smartphone produs de o companie care înțelege încotro se îndreaptă viitorul”,

a afirmat Zhao.