Bitcoin scade sub 7700$

În ultimele 24 de ore, Bitcoin a înregistrat o scădere accentuată, iar prețul său se situează sub pragul de 7,700$ în prezent. Din păcate, graficele tehnice arată că este foarte probabil ca tendința descendentă să continuie. Analistul Dmitriy Gurkovskiy de la RoboForex avertizează că este posibil ca în următoarele zile BTC să ajungă la 7,230$.

Rata de hash a rețelei este de asemenea în scădere, deoarece un Bitcoin sub 8000$ înseamnă profitabilitate redusă pentru mineri.

Per ansamblu, criptomonedele de top au înregistrat evoluții similar cu Bitcoin, cu scăderi procentuale între 3 și 10%.

Binance achiziționează exchange-ul indian WazirX

Compania Binance a anunțat că a achiziționat exchange-ul WazirX din India, contra unei sume confidențiale. Se estimează că prețul de achizie al firmei indiene este cuprins între 5 și 10 milioane de dolari.

În ciuda restricțiilor impuse de Banca centrală a Indiei, WazirX are un volum de tranzacții lunare de aproximativ 30 milioane de dolari. Acestea se realizează prin interemdiul platformei P2P dezvoltată de firmă.

Binance va integra astfel o nouă valută fiat pe paltforma sa – rupia indiană. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a cumpăra USDT pe platforma P2P WazirX.

Canaan Creative strânge doar 90 milioane de dolari prin IPO

Compania Cannan Creative s-a listat pe bursa Nasdaq miercuri, dar rezultatele nu au fost prea încurajatoare. Mai exact, firma a vândut acțiuni în valoare de 90 milioane de dolari, deși planul inițial era să strângă 400 milioane.

Conform unui raport Bloomberg, unul dintre motivele rezultatelor slabe este faptul că unul dintre viitorii investitori, Credit Suisse, a renunțat la înțelegere în ultimul moment. Aparent, banca era îngrijorată că IPO-ul nu va genera suficient interes pe piață.

Anterior, Canaan a încercat să se listeze și pe bursa din Hong Kong. Aparent, nu este momentul potrivit pentru IPO-urile producătorilor de hardware de minare cripto.

Bitcoin.com crează fond de investiții pentru BCH de 200 milioane de dolari

Bitcoin.com, firma susținută de investitorul cripto Roger Ver, intenționează să înființeze un fond de investiții de 200 de milioane de dolari pentru a stimula adopția Bitcoin Cash.

Fondul, supranumit „BCH Ecosystem Investment Fund”, va investi și va incuba startup-uri legate de plăți care utilizează blockchainul BCH și criptomoneda. Start-up-urile vizate sunt în principal gateway-uri de plată, procesoare de transferuri și portofele.

Detaliile cu privire la acest fond vor fi puse la dispoziția celor interesați pe site-ul Bitcoin.com pe o pagină dedicată în viitorul apropiat.

CryptoZZ