Numărul de bancomate Bitcoin a depășit 6.000

Site-ul CoinATMRadar arată că în prezent numărul de bancomate Bitcoin a ajuns la 6.004 ATM-uri instalate în întreaga lume. Peste 65% dintre acestea sunt localizate în Statele Unite.

SUA găzduiește 3.924 de ATM-uri, iar Canada are 653. Dintre cele 20% de ATM-uri BTC din Europa, Marea Britanie și Austria au cele mai multe: 272, respectiv 189. Doar 2% dintre automate sunt localizate în Asia.

Nu toată lumea este încântată creșterea numărului de ATM-uri, în special în Statele Unite.

Serviciul de Venituri Interne (IRS) va extinde verificările asupra activității companiilor care gestionează ATM-urile cripto. Acestea sunt obligate să respecte regulile KYC/AML și să identifice clienții care le folosesc.

Datoria mondială va ajunge la 255 trilioane de dolari la sfârșitul lui 2019

Institutul De Finanțe Internaționale a publicat cifrele cu privire la datoria mondială – aceasta va atinge 255 trilioane de dolari. Comentatorii cripto au subliniat că această valoare înseamnă 32.500$ pentru fiecare persoană de pe planetă.

”Planul A a eșuat deja”, a subliniat analistul Rhytm. Mai mulți comentatori au subliniat că băncile centrale sunt capabile să manipuleze valutele fiat. Ei au îndemnat populația să preia controlul asupra finanțelor proprii prin criptomonede.

„Când vă veți revendica suveranitatea monetară? Puteți deține propriile chei private, puteți rula propriul nod complet. Așa se luptă războiul astăzi”,

a explicat Trace Mayer în podcastul său.

Alibaba neagă parteneriatul cu Lolli

Reprezentanții grupului Alibaba au declarat că nu a realizat un parteneriat cu aplicația cripto Lolli.

„Unul dintre subcontractorii Alibaba.com a intermediat un program de marketing afiliat cu Lolli, fără acordul grupului. Compania Alibaba.com a încheiat relația cu acest subcontractor. Drept urmare, Lolli nu ar trebui să promoveze sau să aducă trafic pe Alibaba.com”

a declarat un purtător de cuvânt al Alibaba.

Reprezentanții Lolli au afirmat că integrarea serviciului de recompense în Bitcoin pentru cumpărături pe site-ul Alibaba a fost încheiată din cauza publicității pentru criptomonede. Aparent, atitudinea gigantului comercial se datorează faptului că autoritățile din China sunt anti-cripto în general.

Tether va solicita respingerea acuzațiilor NYAG

Compania Tether a publicat o scrisoare de intenție în care anunță că va solicita respingerea acuzațiilor de manipulare a pieței cripto. Procesul înaintat de Biroul Procurorului General din New York (NYAG) solicită daune de peste 1 trilion de dolari.

În scrisoare, Tether declară că NYAG nu a putut demonstra că Tether și Bitfinex au manipulat prețul Bitcoin și că au contribuit la prăbușirea pieței cripto. Ei au respins de asemenea acuzațiile că USDT reprezintă un monopol asupra pieței de criptomonede stabile sau că au contribuit la fraudă.

CryptoZZ