SUA planifică să injecteze încă 3 trilioane de dolari în stimulente, în timp ce Bitcoin depășește 9700$

Bitcoin a crescut cu aproximativ 600 de dolari în ultimele 24 de ore, după ce SUA a anunțat că planifică să injecteze încă 3 trilioane de dolari în stimulente. Partidul Democrat american a propus un proiect de lege care să continuie stimularea economiei afectată de pandemie. Președintelui Rezervei Federale, Jerome Powell, a declarat că măsura este una necesară.

Tranzactioneaza BTC si Ether folosind LDV Bank!

Ca urmare a acestor declarații, piețele bursiere au început din nou să scadă. Indicele S&P 500 a scăzut cu 1.7% ieri, iar Dow Jones cu 2.2%. Între timp, Bitcoin a crescut cu aproximativ 7%, ajungând până aproape de 9800$. În prezent, criptomoneda se tranzacționează la 9600$

.

Analiștii sunt de părere că lipsa de corelație dintre Bitcoin și burse va continua să stimuleze interesul investitorilor pentru piața cripto.

Fortune Business Insights: Piața entreprise blockchain va ajunge la 21 miliarde in 5 ani

Un nou studiu realizat de Fortune Business Insights estimează că piața entreprise blockchain va ajunge la 21 de miliarde de dolari până în 2025. Potrivit raportului:

„Dimensiunea pieței tehnologiei blockchain a fost de 1,64 miliarde USD în 2017 și este proiectat să ajungă la 21,07 miliarde USD până la sfârșitul anului 2025 […] Aceasta înseamnă o creștere anuală de 38,4% în perioada 2015-2025”.

Motivul principal al creșterii este că mai multe companii din întreaga lume au investit în dezvoltarea de soluții blockchain. De asemenea, analiștii Fortune se așteaptă la o creștere a interesului din partea autorităților publice sau guvernamentale pentru extinderea industriei blockchain.

Reddit extinde programul de puncte construit pe blockchainul Ethereum

Platforma Reddit a anunțat că va extinde sistemul de „puncte comunitare”, bazate pe blockchain-ul Ethereum.

Într-o prezentare publicată miercuri seară, Reddit a dezvăluit planurile sale de a utiliza rețeaua Ethereum pentru a stimula crearea de „postări și comentarii de calitate”. Punctele pot fi cheltuite pe caracteristici premium și utilizate ca măsură a reputației în comunitate.

Utilizatorii sunt răsplătiți pe baza contribuției lor la canalele lor preferate, numărul de puncte primite fiind decise de comunitate. Aceste puncte pot fi păstrate sau pot fi cheltuite pe funcții unice, cum ar fi badges, emoji personalizate și GIF-uri în comentarii. De asemenea, pot fi transferate altor membri sau într-o adresă de portofel Ethereum.

Pentru a participa la program, utilizatorii trebuie să se înscrie pentru un Vault – portofelul local al Reddit, accesat prin scanarea unui cod QR din aplicația oficială. Pentru moment, programul de puncte este disponibil pentru subredditele r/Cryptocurrency și r/FortNiteBR, iar tokenurile se numesc ”moon” și ”bricks”.

CryptoZZ