Portofelele PlusToken mută ETH în valoare de 100 milioane de dolari

Escrocheria chineză PlusToken a mutat ETH în valoare de 100 milioane de dolari, ceea a stârnit îngrijorări că se pregătesc să vândă criptomonedele. Cele 800.000 de ETH reprezintă mai puțin de 1% din criptomonedlee în circulație, dar este o sumă semnificiativă. Vânzarea acestora ar putea afecta prețul ETH și mai mult.

Portofelele PlusToken a acumulat criptomonede în valoare de aproape 3 miliarde de dolari, dintre care 187.000 BTC. Din august 2019, când piața a observat mișcările din portofelele PlusToken, prețurile s-au aflat în scădere continuă.

BitGo avertizează utilizatorii să retragă Bitcoin SV din portofele

Compania BitGo a avertizat utilizatorii să își retragă Bitcoin SV deținut în portofele până pe 4 februarie. O actualizare majoră a codului BSV va crea un nou mecanism de consens, ceea ce face ca portofelele BSV ale BitGo să nu poată primi plăți.

Clienții care dețin criptomonede BSV sunt sfătuiți să le convertească în bitcoin sau să le retragă în portofele externe.

“Dacă continuați să țineți BSV în portofelul BitGo după 4 februarie, majoritatea funcționalităților vor fi dezactivate”.

Avertizeaza companie

HTC restructurează compania pentru a se concentra pe produsele blockchain

Producătorul taiwanez de electronice HTC a anunțat planuri de a reduce numărul de angajați. Aceasta va fi cea de-a treia rundă importantă de disponibilizări din ultimii ani. În 2015, HTC a concediat 2.250 de angajați, iar în iulie 2018 a concediat alți 1.500.

HTC susține că cea mai recentă ajustare a forței de muncă va permite companiei să se concentreze pe eforturile de inovare. Produsele prioritare includ smartphone-urile blockchain EXODUS.

Lansat în mai 2018 la un preț inițial de 0,15 BTC, EXODUS include un portofel hardware cripto. De asemenea, permite utilizatorilor să acceseze exchange-uri descentralizate.

În luna octombrie, HTC a lansat Exodus 1, o versiune mai ieftină a produsului său anterior, cu capacitatea de a rula un nod bitcoin complet. În noiembrie, a fost anunțat planul de a lansa o versiune în ediție limitată a telefoanelor sale EXODUS 1, care vor integra Binance Chain.

Un american de 19 ani a furat 1 milion de dolari în criptomonede prin SIM swapping

Yousef Selassie, un rezident din Brooklyn în vârstă de 19 ani, a fost arestat de autoritățile din New York. El este acuzat de furt de identitate și că a utilizat sistemul de SIM swapping pentru a fura criptomonede.
Procurorii au susținut că Selassie ar fi accesat conturile a 75 de persoane din SUA în acest an și a furat peste 1 milion de dolari în criptomonede.

„Investigațiile au relevat că, în doar 4 luni, acuzatul a furat mai mult de un milion de dolari în criptomonede cu doar un iPhone și computer”,

a declarat procurorul.

Acesta este al treilea acuzat arestat de autoritățile din New York pentru infracțiunea de furt de criptomonede prin SIM swapping.

 

CryptoZZ