Compania Galaxy Digital a lui Mike Novogratz debutează pe bursa din Toronto cu o scădere de 20%

Compania Galaxy Digital a fost listată ieri pe bursa TSX din Toronto, iar în prima zi de tranzacții valoarea acțiunilor a scăzut cu 20%.

La sfârșitul lunii iunie, banca deținută de Mike Novogratz a raportat pierderi în valoare de 134 milioane de dolari, dintre care 85.5 milioane s-au datorat bunurilor digitale pe care le gestionează.

Pierderile erau așteptate, având în vedere faptul că la compania Galaxy Digital activitatea este bazată în mare parte pe criptomonede. Valorile acestora au înreigstrat scăderi majore în prima jumătate a acestui an față de maximele din decembrie anul trecut.

Bitcoin rămâne sub 7600$, iar volumele sunt în scădere

În ultimele 24 de ore, Bitcoin a reușit să își oprească scăderea, însă se menține sub valoarea de 7600$.

Volumul de tranzacții a scăzut de asemenea la 4.3 miliarde de dolari. Este un indiciu că șansele de recuperare pe termen scurt sunt reduse.

Analiștii subliniază că volumele de tranzacții ale majorității criptomonedelor este în scădere, inclusiv Tether. Aceasta demonstrează lipsa de interes a traderilor.

Celelalte monede digitale de top înregistrează scăderi de 2-5%. Valoarea totală a pieței cripto a scăzut sub 270 miliarde de dolari.

Square a obținut venituri de 37 de milioane de dolari din tranzacțiile cu Bitcoin în trimestrul II 2018

Compania Square, specializată pe plăți utilizând telefonul mobil, a raportat venituri în valoare de 814 milioane de dolari în trimestrul II al lui 2018. Dintre acestea 37 milioane s-au datorat vânzărilor de Bitcoin.

Opțiunea de achiziționare și transfer de Bitcoin a fost adăugată în luna ianuarie a acestui an. Este disponibilă în aproape toate statele americane, Square declarând că dorește să stimuleze adopția criptomonedei ca metodă de plată.

Reprezentanții companiei au declarat de asemenea că profitul propriu zis înregistrat în trimestrul doi de companie din tranzacțiile cu Bitcoin a fost de doar 420.000$. Acesta este însă dublu față de profiturile de pe primul trimestru.

Thompson Reuters adaugă 50 de criptomonede pe platforma de monitorizare Eikon

După ce la începutul anului compania Thompson Reuters de monitorizare a inclus date cu privire la evoluția criptomonedelor în rapoartele de activitate transmise investitorilor, începând cu luna august aceste date vor fi disponibile și pe platforma profesională Eikon.

Thompson Reuters a anunțat că a încheiat un parteneriat cu CryptoCompare pentru a lista 50 de criptomonede pe platforma dedicată investitorilor pe care o gestionează. Astfel sunt oferite date în timp real despre evoluția prețurilor acestora.

Eikon este o platformă specializată pe monitorizarea burselor. Așadar datele despre criptomonede vor fi afișate alături de alte oportunități de investiție, precum acțiuni, obligațiuni și instrumente financiare derivative.