HBUS a lansat prima campanie cripto prin panouri publicitare

Compania HBUS, partener al exchange-ului Huobi, a lansat prima campanie de promovare a criptomonedelor prin panouri publicitare.

Campania “Evolved Crypto Trading” include panouri situate ├«n centrul ora╚Öului San Francisco, ├«n fa╚Ťa sediului Coinbase.

ÔÇŁAm vrut s─â ar─ât─âm publicului c─â exist─â o veritabil─â revolu╚Ťie a activelor digitale – ╚Öi evolu╚Ťie – care ofer─â oamenilor mai multe op╚Ťiuni pentru a accesa ecosistemul din ce ├«n ce mai extins al monedelor digitale. Produsele ╚Öi serviciile care accept─â criptomonede se extind.ÔÇŁ

Ca parte a campaniei de promovare, HBUS a eliminat ╚Öi comisioanele de tranzac╚Ťionare pe platform─â. ├Än prezent, exchange-ul listeaz─â 12 criptomonede ╚Öi 35 de perechi de tranzac╚Ťionare.

Volatilitatea continuă în luna decembrie

Pia╚Ťa cripto a ├«nceput luna decembrie ├«n cre╚Ötere, cu majoritatea criptomonedelor ├«nregistr├ónd avansuri procentuale de 2-5%. Bitcoin s-a men╚Ťinut peste pragul de 4000$, dar a ├«nregistrat din nou sc─âderi ├«n cursul serii de duminic─â. Este evident c─â pia╚Ťa cripto a intrat din nou ├«ntr-o perioad─â de volatilitate.

Cripto-evanghelistul Anthony Pompliano, partener la firma de investi╚Ťii de cripto Morgan Creek Digital Assets, a subliniat c─â ├«n ciuda sc─âderii pie╚Ťei, fundamentele Bitcoin au devenit mai puternice. Num─ârul de tranzac╚Ťii a crescut, al─âturi de num─ârul de portofele.

Pompliano a subliniat, de asemenea, cre╚Öterea puterii de hash a re╚Ťelei Bitcoin de “aproape patru ori ├«n ultimul an”. Num─ârul de noduri Bitcoin a crescut cu 98% ├«n ultimii doi ani, a spus expertul cit├ónd date de la Bitnodes.

├Än analiza sale, Pompliano a sus╚Ťinut c─â pre╚Ťul unei criptomonedei este “o singur─â m─âsur─â a valorii pentru un activ”. Fundamentele sale ├«ns─â reprezint─â punctul central al valorii viitoare a monedei.

“Nu v─â l─âsa╚Ťi distra╚Öi de zgomot. Concentra╚Ťi-v─â pe elementele fundamentale. Bitcoin nu merge nic─âieri. “

Țările G20 vor reglementa criptomonedele conform standardele FATF

Țările G20 au convenit să reglementeze criptomonedele în conformitate cu standardele FATF (Financial Action Task Force) stabilite la summitul din Buenos Aires, Argentina.

S├ómb─ât─â, o declara╚Ťie comun─â a fost semnat─â oficial de toate na╚Ťiunile G20. Documentul recunoa╚Öte c─â este o “reform─â necesar─â”, av├ónd ├«n vedere ritmul rapid al “digitaliz─ârii” economiei globale.

ÔÇŁVom reglementa criptomonedele pentru combaterea sp─âl─ârii banilor ╚Öi combaterea finan╚Ť─ârii terorismului ├«n conformitate cu standardele FATF ╚Öi vom lua ├«n considerare ╚Öi alte r─âspunsuri, dup─â cum este necesar.

Vom continua s─â colabor─âm pentru a c─âuta o solu╚Ťie bazat─â pe consens pentru a aborda impactul digitiz─ârii economiei asupra sistemului fiscal interna╚Ťional, cu o actualizare ├«n 2019 ╚Öi un raport final ├«n 2020.ÔÇŁ

Federal Reserve sus╚Ťine c─â pre╚Ťul Bitcoin s-a pr─âbu╚Öit din cauza contractelor futures

Federal Reserve a sus╚Ťinut c─â lansarea contractelor futures Bitcoin de c─âtre Chicago Mercantile Exchange (CME) au afectat pre╚Ťul BTC.

Bitcoin Futures au fost lansate pentru prima oar─â de c─âtre CME la 17 decembrie 2017, ├«n aceea╚Öi zi ├«n care Bitcoin a atins valoarea sa maxim─â. De atunci, pre╚Ťul criptomonedei a sc─âzut aproape constant, ajung├ónd la valoarea sa actual─â de doar 4.000 $.

Federal Reserve a afirmat c─â acest comportament de pia╚Ť─â nu este unic pentru Bitcoin, ci a fost observat ╚Öi ├«n cazul altor clase de active. De exemplu, industria ipotecar─â a avut o asemenea experien╚Ť─â similar─â atunci c├ónd c├óteva schimburi au ├«nceput s─â permit─â investitorilor s─â ├«nceap─â s─â tranzac╚Ťioneze titluri ipotecare cu c├ó╚Ťiva ani ├«n urm─â.

├Än cele din urm─â, oportunitatea oferit─â de contractele futures deturneaz─â investi╚Ťiile de la “pia╚Ťa spot”. ├Än consecin╚Ť─â, investi╚Ťiile ├«n contracte futures nu au un efect pozitiv asupra cererii de Bitcoin. Banca central─â american─â a sus╚Ťine c─â dac─â aceste produse nu ar fi fost lansate, pre╚Ťul Bitcoin ar fi continuat s─â creasc─â.