După haosul din noiembrie, piața cripto arată primele semne de cumpărare la nivele mai joase. Evaluarea totală a pieței cripto a atins un nivel de peste 135 miliarde de dolari, cu o creștere de 20% față de valoarea minimă de 115 miliarde.

Este puțin probabil ca piețele să treacă de la un trend descendent până la un trend ascendent într-o perioadă scurtă de timp. Sunt de așteptat câteva săptămâni de evoluție constantă înainte de lansarea ascensiunii. Cu toate acestea, unele criptomonede evoluează mai bine decât altele.

TRON – TRX

TRON (TRX) a depășit platforma Ethereum ca cea mai populară platformă de aplicații descentralizate (DApp) din lume, potrivit DappRadar, un site care monitorizează platformele DApp.

Fondatorul și CEO-ul companiei TRON, Justin Sun, a declarat că moneda virtuală va adăuga caracteristici de confidențialitate rețelei sale la începutul anului viitor. Compania a creat, de asemenea, un fond de finanțare a jocurilor bazate pe tehnologia blockchain. TRON Arcade are ca obiectiv de investiții aproximativ 100 de milioane de dolari în următorii trei ani.

În ultima săptămână, prețul TRX a avut o creștere de aproape 24%, ajungând la aproximativ 0.015$.

NEM – XEM

NEM a continuat să aibă o performanță excelentă în ultima săptămână, înregistrând o creștere de 15%. În momentul de față, se manifestă o luptă între urși și tauri, iar perioada următoare este de așteptat să se înregistreze o consolidare.

Litecoin – LTC

Unii văd Litecoin (LTC) ca un experiment eșuat și se așteaptă ca prețul să scadă în continuare. Cu toate acestea, alții cred că scăderea actuală este o oportunitate de cumpărare, iar moneda digitală poate aduce un nou nivel în viitor.

Perechea LTC/USD a cunoscut o eroziune masivă în ultimele luni. Cu toate acestea, în săptămâna anterioară, Litecoin a înregistrat o creștere de 11%, ajungând la 34$.

Bitcoin – BTC

Bitcoin (BTC) a avut cea mai dificilă lună noiembrie din 2011, deoarece prețul a scăzut cu 37%. O asemenea cădere masivă într-o perioadă de o lună demonstrează că o parte dintre traderi și-au pierdut speranța. În general, în timpul perioadelor de capitulare, se formează un nivel minim, dar analiștii s-au mai înșelat în acest sens în ultimele luni.

Perechea BTC/USD încearcă să găsească asistență în apropierea zonei critice de sprijin de 3.000-3.500 de dolari. În ultima săptămână, Bitcoin a crescut cu până 4% și se tranzacționează în jurul valorii de 4000$.

Ethereum – ETH

Dezvoltatorii au început să lucreze la versiunea Ethereum 1x, care va îmbunătăți utilizarea rețelei. Actualizarea menționată ar putea fi activată până în iunie 2019. În alte știri, cetățenii din Manila au posibilitatea de a câștiga Ethereum curățând plajele poluate.

Universitatea din Basel, cea mai veche din Elveția, a acordat un doctorat onorific co-fondatorului Ethereum, Vitalik Buterin, pentru

“realizări remarcabile în domeniile criptomonedelor, contractelor inteligente și designul instituțiilor”.

După o evoluție pozitivă până la jumătatea anului, ETH a scăzut semnificativ. În acestă perioadă, continuă să se destrame la niveluri critice de sprijin, în timp ce taurii încearcă să îl mențină la nivelul psihologic de 100 de dolari.

În ultima săptămână, Ethereum a crescut cu 2% și în prezent se tranzacționează la 115$.