Exchange-ul românesc CoinFlux aniversează 3 ani

Exchange-ul CoinFlux pentru monede digitale fondat în Cluj-Napoca, marchează aniversarea a 3 ani de activitate.

Lansat în anul 2015, exchange-ul CoinFlux facilitează accesul la piața monedelor digitale tuturor celor interesați, prin intermediul platformei sale online. De-a lungul anilor, compania a avut o creștere organică însemnată.

În ceea ce privește numărul clienților, acesta a evoluat de la 237, la finalul primului an de activitate, la peste 19,000, în prezent. Majoritatea utilizatorilor platformei sunt români, însă, de-a lungul timpului, au tranzacționat numeroase persoane din UK, Germania, Spania, Italia, Olanda și Franța.

Bitcoin scade la 3400$, restul criptomonedelor au scăderi de 10-20%

În ultimele 24 de ore, Bitcoin a atins un nou nivel minim din acest an, de 3400$. Restul criptomonedelor au înregistrat scăderi de 10-20%, iar evaluarea totală a pieței a atins 107 miliarde.

Ethereum a atins nivelul de 85$, iar EOS a ajuns la 1.70$. Singura excepție a fost Bitcoin SV, care a reușit să crească cu 20%, ajungând la valoarea de 108$. Bitcoin Cash în schimb a scăzut la 103$ și a căzut pe locul 7 în topul marketcap.

SEC amână decizia cu privire la Bitcoin ETF până la sfârșitul lunii februarie 2019

Comisia pentru valori mobiliare și burse din S.U.A. (SEC) a amînat decizia cu privire la Bitcoin ETF pentru anul viitor.

Într-o notificare publicată online, autoritatea de reglementare a anunțat că prelungește perioada de evaluare pentru ETF până pe 27 februarie 2019. Propunerea a fost prezentată de companiile VanEck și SolidX, care au încheiat un parteneriat cu CBOE la începutul acestui an.

În conformitate cu normele SEC, decizia privind propunerea nu poate fi amânată din nou, ceea ce înseamnă că în februarie trebuie să aprobe sau să respingă ETF-ul.

Lightning Network își mărește capacitatea de patru ori

Cu toată scăderea prețului Bitcoin, rețeaua Lightning continuă să se extindă cu o viteză fenomenală. În ultimele două luni, rețeaua a ajuns la 4300 de noduri și și-a mărit capacitatea de patru ori. În prezent, conform datelor p2sh.info, capacitatea rețelei a ajuns la 460 BTC.

Numărul de canale deschise a continuat să crească, depășind 16.500.

Creșterea din ultima lună s-a datorat în mare parte datorită adoptării de către cei 4000 de comercianți CoinGate.