Exchange-ul Huobi anunță un sistem de facilitare a listării criptomonedelor

Platforma bazată în Singapore, exchange-ul Huobi, a anunțat lansarea un nou sistem care gestionează procesul de listare al noilor tokenuri.

Denumit Huobi Automated Listing Platform, serviciul dorește să asigure mai multă transparență procesului de selecție și listarea noilor monede digitale.

Gestionarii proiectelor pot să își creeze un cont pe această platformă și să depună documentația solicitată, fiind ținuși la curent cu evoluția procesului de analiză.

Serviciul lansat de exchange-ul Huobi nu va lista automat tokenurile sau criptomonedele care se înregistrează. Reprezintă doar un sistem standardizat pentru acest proces.

Bitcoin se menține la 6450$, piața cripto pierde 6 miliarde de dolari

Prețul Bitcoin s-a stabilizat în jurul valorii de 6450$ în ultimele 3 zile, cu un volum de tranzacții de aproximativ 3.8 miliarde de dolari.

Istoric vorbind, o astfel de evoluție a fost precursoarea unui avânt al prețului, însă piața pare să aștepte un semnal decisiv.

Celelalte criptomonede au avut o evoluție ușor descendentă. Ethereum se tranzacționează la aproximativ 280$, în timp ce BCH și Litecoin se mențin la nivel constant de 537 și 55$.

Tezos a înregistrat o creștere temporară după ce platforma coreeană Coinone a anunțat că va lista acestă criptomonedă, însă a revenit la valoarea de 1.35$ în ultimele 36 de ore.

Fără apariția unor știri relevante, analiștii se așteaptă ca valorile să se mențină la nivelul actual în zilele următoare.

Guvernul chinez publică topul criptomonedelor pe luna august

Institutul de cercetare din China a publicat topul proiectelor blockchain pe luna august.

EOS se menține pe locul 1, în timp ce Bitcoin a avansat de pe locul 17 pe locul 10.

Pe locul doi se clasează Ethereum, în timp ce NEO și Stellar sunt plasate pe locurile 5 și 6.

Unul dintre cele mai importante criterii pentru realizarea acestui top este capacitatea rețelelor de a susține aplicații descentralizate și viteza de procesare a tranzacțiilor.

Din acest motiv, proiecte mai puțin cunoscute precum Komodo și Nebulas sunt plasate înaintea Bitcoin. Evoluția sa tehnologică este considerată mai lentă.

SEC are termen de decizie pentru ETF-ul ProShares pe 23 august

SEC trebuie să decidă cu privire la ETF-ul ProShares pe data de 23 august. Asta după ce a amânat decizia cu privire la mai multe Bitcoin ETF până în luna septembrie.

Propunerea a fost înaintată în decembrie 2017. Spre deosebire de ETF-urile VanEck/SolidX, instrumentul propus de ProShares se bazează pe evoluția prețurilor Bitcoin Futures tranzacționate de CME și CBOE.

Este important de menționat că, în conformitate cu regulile SEC, decizia în acest caz nu poate fi amânată. Rămâne de văzut care va fi poziția autorității de reglementare și modul în care va afecta evoluția prețurilor criptomonedelor.

Decizia anterioară de amânare a provocat o scădere semnificativă a prețului BTC. Astfel o veste pozitivă se presupune că va provoca o creștere.