Binance adaugă suport pentru încă 4 monede fiat, ajungând la 22

Exchange-ul Binance a anunțat că a extins rampele fiat pe platformă cu încă patru valute. Acestea sunt zlotul polonez, krona suedeză, baht-ul thailandez și dolarul australian.

Rampele fiat au fost aduugate ca urmare a parteneriatelor cu procesatori de plăți și bănci din țările respective.

În momentul de față, exchange-ul oferă suport pentru 22 de valute fiat la nivel internațional.
CEO-ul Binance, Chanpeng Zhao, a declarat că planul este ca în 2020, Binance să ofere sprijin pentru toate cele 180 de monede fiat existente la nivel mondial.

Tranzactioneaza Bitcoin sau Ethereum pe Binance!

Coinbase lansează aplicația Android Coinbase Pro în 100 de țări

Coinbase Pro a lansat marți o nouă aplicație Android, ce oferă acces investitorilor profesioniști la tranzacții rapide.

Postaea pe blog susține că aplicația Coinbase Pro este disponibilă în peste 100 de țări și oferă acces la 50 de perechi de tranzacționare diferite. Versiunea iOS a aplicație a devenit disponibilă încă de acum patru luni.

Ambele aplicații oferă servicii de depunere și retragere, iar „experiența de tranzacționare mobilă oferită de aplicație oferă funcționalitatea platformei noastre desktop”.

Alte caracteristici includ grafice în timp real, orderbooks, diagrame și taxe identice cu platforma desktop existentă.

PundiX anunță că va prezenta un nou smartphone blockchain Bob la CES 2020

Compania PundiX a anunțat că va prezenta smartphone-ul blockchain BOB la Salonul electronic al consumatorilor (CES) 2020. Telefonul Blok on Blok (BOB) este primul produs de acest tip creat de compania din Singapore.

Telefonul a fost inițial cunoscut sub numele de XPhone și a fost prezentat în cadrul Summit-ului Blockchain Bali din 2018. După Summit, compania a continuat să perfecționeze telefonul, asigurând confidențialitatea maximă a utilizatorilor. Ei au dezvoltat un nou sistem de operare, f (x) OS (Funcția X OS). Sistemul se asigură că fiecare apel, text sau altă acțiune se realizează online, printr-o aplicație descentralizată sau un browser.

Fiecare telefon smartphone blockchain BOB acționează ca un nod al rețelei, ceea ce elimină nevoia unui furnizor de servicii sau a unui operator centralizat. Pentur a facilita utilizarea, BOB va avea o opțiune pentru a comuta între modul blockchain la sisteme tradiționale precum sistemului de operare Android 9 Pie.

Telefonul este disponibil pentru pre-order la prețul de 500 euro.

Calibra derulează campanie de recrutare de specialiști

Compania Calibra și Facebook au anunțat că derulează o campanie extinsă de recrutare de specialiști. De la specialiști marketing până la ingineri, proiectul de criptomonedă Libra are nevoie de 26 de noi angajați.

Portofelul Calibra și criptomoneda Libra sunt programate să se lanseze la sfârșitul acestui an, dar termenul pare imposibil de respectat. Proiectul s-a confruntat cu critici severe din partea autorităților de reglementare din întreaga lume.

Cel mai recent, președintele Elveției, Ueli Maurer, a spus că Libra a „eșuat” în forma sa actuală „deoarece coșul de valute care este depus în această monedă nu este acceptat de băncile naționale centrale”.

Coșul de valute include 50% dolar american, 18% euro, 14% yen japonez, 11% lire britanice și 7% dolar Singapore.

CryptoZZ