CEO-ul Tron și Bittorrent, Justin Sun, pare să pregătească o nouă campanie de promovare pentru proiectul său. De data aceasta, obiectul este noua Tesla Cybertruck, mașina electrică futuristă lansată de Elon Musk joia trecută.

Noul vehicul are o estetică futuristă și cubistă, unică pe piața de astăzi. Musk a promovat, de asemenea, accelerarea Tesla Cybertruck, arătând videoclipuri în care a depășit un Porsche 911. Potrivit producătorului, se pare că noua mașină electrică atinge o accelerație de 100 km/h în mai puțin de 2,9 secunde.

Sun intenționează să profite de noua mașină în viitoarea sa campanie de promovare a TRON. El a postat pe twitter mesajul:

”Ar trebui să colaborăm cu Poloniex într-o campanie în care să oferim cadou un Cybertruck data viitoare”.

Promisiune de un Tesla 

Sun implică în mod evident noul său partener Poloniex, exchange-ul cripto în care CEO-ul TRON a investit recent. La începutul lunii, el a declarat că, prin acest parteneriat, Poloniex va deveni un canal preferat pentru token-urile bazate pe TRON, TRX10 și TRX20. Acestea include tokenurile BitTorrent (BTT) și Tether (USDT).

Speculațiile cu privire la viitoare campanie de promovare se bazează pe faptul că Sun a mai făcut acțiuni similare în trecut. În martie, el a promis un airdrop de 20 milioane de dolari și o mașină Tesla utilizatorilor.

În realitate, la acea vreme, obiectivul Sun era să sărbătorească succesul TRON (TRX), Tether (USDT) și BitTorrent (BTT). El a invitat utilizatorii să efectueze anumite acțiuni, devenind astfel noi followers ai canalelor TRON pentru a-și asigura șansele de câștig.

CryptoZZ