BitGo a confirmat că va lansa primul portofel Tron de calitate instituțională pentru TRX, oferind securitate multi sig, tranzacții on-chain și custodie.

Fondurile stocate folosind o adresă multi-sig pot fi accesate de către mai multe persoane, permițând ca două sau mai multe părți să semneze tranzacțiile.

CEO-ul Tron, Justin Sun, a susținut că portofelul BitGo va permite utilizarea în diverse aplicații DeFi.

„Acest lucru înseamnă că orice parteneri de schimb, brokeri principali și platforme futures care ar putea dori să păstreze TRX în custodie au o opțiune viabilă pentru a face acest lucru într-un mod sigur și conform cu BitGo”

Ben Chan, directorul tehnologic la BitGo, a declarat:

„BitGo este singura companie de active digitale instituționale cu o ofertă completă de produse, de la platforma cu portofel de volum mare până la servicii de custodie reglementată. Investitorii instituționali sunt responsabili pentru activele altor persoane, iar acest lucru necesită cele mai înalte niveluri de securitate și conformitate cu reglementările. Portofelul  BitGo va oferi aceste servicii pentru TRX. ”

Noi evoluții pentru TRON

Justin Sun a anunțat de asemenea o colaborare cu Universitatea de Poștă și Telecomunicații din Beijing pentru a sprijini dezvoltarea rețelei. În plus, el este unul dintre speakerii principali la conferința dezvoltatorilor blockchain organizată de Samsung în California la sfârșitul lunii octombrie.

Anunțul cu privire la participarea lui Sun la conferință a dat naștere la speculații că pe viitor, TRON ar putea fi una dintre criptomonedele suportate de telefonul Samsung Galaxy S10.

Smartphone-ul acceptă deja 35 de criptomonede și, din perspectivă arhitecturală, având în vedere că TRON provenea inițial din Ethereum, nu ar fi nevoie un effort major pentru integrarea TRX. Cealaltă posibilitate este ca Samsung să adauge unul sau mai multe TRON dApps la Blockchain Keystore-ul său.