Brave a anunțat un parteneriat cu exchange-ul Binance, care permite tranzacționarea de criptomonede direct în browser.

Funcționalitatea este disponibilă prin intermediul unui widget Binance, care permite acces direct la site-urile Binance.com și Binance.US (pentru utilizatorii din SUA). Utilizatorii pot să cumpere și să vândă active cripto, să vizualizeze soldurile și sa genereze adrese de depozit fără a părăsi browserul.

Se vor putea tranzacționa criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin și multe altele suportate de Binance.

Tranzacționarea de criptomonede direct în browser-ul Brave 

Widgetul Binance este încorporat în Brave și nu este un iframe încărcat (document încorporat de la distanță). Acesta păstrează confidențialitatea utilizatorului, iar API-ul va fi funcțional numai dacă utilizatorul se autentifică prin OAuth și interacționează cu widgetul.

„Tranzacționarea de criptomonede poate fi o sarcină descurajantă pentru utilizatorii care nu sunt familiarizați cu astfel de active, astfel încât integrarea Binance în browser-ul Brave face ca procesul să fie perfect și simplu”,

a declarat Brendan Eich, CEO și co-fondator al companiei Brave.

Tranzactioneaza tokenul nativ Brave folosind Binance!

„Integrarea unui exchange major precum Binance direct în browserul Brave aduce tranzacțiile de criptomonede în mainstream și permite utilizatorilor să efectueze tranzacții cu ușurință”.

La rândul său, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a declarat:

„Widget-ul Binance din browser-ul orientat către confidențialitate Brave creează o modalitate mai sigură de a cumpăra și vinde criptomonede. De asemenea, reduce dificultatea de înregistrare a utilizatorilor noi și facilitează interacțiunea cu ecosistemul Binance”.

O versiune a acestei noi funcții este disponibilă în versiunea de test Nightly a browserului Brave pentur desktop. Widgetul va deveni disponibil pentru publicul larg în aprilie. Noua pagină cu widget Binance va fi activată în mod implicit, dar utilizatorii o pot dezactiva și ascunde din setări. Versiunea pentru mobil va fi anunțată la o dată ulterioară.

CryptoZZ