În data de 20 februarie 2019 va avea loc la Istanbul cea mai mare conferință blockchain și cripto din regiune, Blockchain Economy Istanbul Summit.

Investitorii și dezvoltatorii interesați de tehnologia blockchain din țările din Orientul Mijlociu și din Asia Centrală, precum și din Turcia, au ocazia de a contribui la discuții pe teme variate. Participanții vor avea ocazia de a înțelege mai bine impactul pe care tehnologia blockchain îl are în cea mai mare revoluție tehnologică și financiară a secolului XXI.

Mai mult de 5.000 de participanți din 20 de țări vor participa la conferință. Totodată peste 10.000 de oameni o vor putea viziona live. Investitorii, antreprenorii și profesioniștii din industria criptomonedelor se vor întâlni pentru a discuta situația curentă a pieței cripto și a viitorului tehnologiei blockchain.

Temele ce vor fi abordate în cadrul Summit-ului vor include viitorul plăților cu criptomonede: De ce soluțiile bancare curente eșuează în îndeplinirea așteptărilor publicului.

Discuțiile libere se vor referi la viitorul legislativ și economic al criptomonedele.

Printre subiectele abordate se numără:

-Statele vor face pace cu criptomonedele și tehnologia blockchain sau vor lupta împotriva lor?

-Redefinirea valorii umane: o nouă epocă a economiei individualizate

-Oamenii vs. puterea: trecerea de la centralizare la descentralizare

-Bitcoin și celelalte criptomonede: Care sunt următorii pași ai investitorilor?

-Înțelegerea crizelor economice și soluțiile oferite de sistemele economice bazate pe blockchain.

Unul dintre argumentele care au motivat organizarea acestui summit au fost rezultatele studiului publicat de banca ING care a relevat că Turcia este una dintre piețele cripto emergente. Turcii sunt printre cei mai entuziaști când vine vorba despre criptomonede, având cele mai mari procente de utilizare din lume.

Faptul că populația din Turcia adoptă cu entuziasm inovațiile tehnologice, corelat cu circumstanțele economice actuale servesc ca factori ce facilitează adopția criptomonedelor.

Din acest motiv, Blockchain Economy Istanbul Summit se distinge ca fiind cel mai mare eveniment de acest tip din regiune.

Detalii despre Blockchain Economy Istanbul Summit se pot regăsi pe site-ul oficial, iar biletele vor fi disponibile începând cu data de 10 octombrie 2018.