ETF-ul VanEck-SolidX, pus în vânzare în „versiune limitată”

Companiile de administrare a investițiilor VanEck Securities Corp. și SolidX Management au anunțat că vor vinde o „versiune limitată” a ETF-ului Bitcoin către investitori instituționali. În conformitate cu reglementările americane, ETF-ul poate fi vândut către investitori calificați precum fonduri speculative, brokeri și bănci.

Cumpara Bitcoin

Conform unui raport al Wall Street Journal, decizia a fost luată pentru a demonstra SEC faptul că există cerere pe piață pentru un astfel de produs. Autoritatea de reglementare a amânat de mai multe ori decizia cu privire la propunerea de ETF bitcoin a VanEck-SolidX.

Bitcoin.com lansează propriul exchange cripto

Bitcoin.com a anunțat lansarea oficială a propriului exchange de criptomonede, la care a lucrat în ultimul an. Conform declarațiilor directorului Danish Chaudhry, ei speră ca platforma să concureze cu exchange-urile consacrate precum Coinbase și Binance.

“Bitcoin.com este unul dintre cele mai de încredere mărci din industrie”,

a declarat el.

Pentru o perioadă promoțională de trei luni, comercianții vor beneficia de taxe negative de 0,3 la sută. Potrivit lui Chaudhry, promoția încurajeze nou-veniții

”să fie plătiți pentru a tranzacționa. Promoția cu taxe negative este valabilă pentru tranzacții cumulate de până la 1 milion de dolari ”.

Noul exchange va oferi perechi de tranzacționare pentru Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin cash (BCH), Tether (USDT), XRP, Dash, Litecoin și EOS.

Site-ul Bitcoin.com a fost centrul a numeroase controverse, fiind acuzat că induce în eroare noii veniți prin promovarea Bitcoin Cash (BCH) în locul Bitcoin (BTC).

Dominanța Bitcoin pe piață depășește 70%

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin s-a menținut în jurul valorii de 10.400$, în timp ce dominanța BTC pe piață a depășit 70%. Totuși, volumele slabe de tranzacționare indică faptul că recuperarea ar putea avea o durată scurtă de viață.

Taurii bitcoin au eșuat de patru ori în ultimele 10 săptămâni să asigure o închidere săptămânală peste 12.000 de dolari. Între timp, vânzătorii nu au reușit să mențină prețurile sub 9.500 de dolari.
Graficele săptămânale arată că este posibilă o revenire la valoarea de 9.750 dolari în cursul acestei săptămâni.

Bitcoin acceptat ca metodă la plată la Burger King în Germania

Clienții Burger King din Germania au raportat că aplicația mobilă de plăți Burger King acceptă acum și Bitcoin, pe lângă metodele tradiționale cu carduri Visa și PayPal.

În prezent, Burger King are peste 720 de locații în Germania și peste 18.000 de restaurante la nivel mondial. Aplicație mobilă pentru plăți rapide a fost dezvoltată în parteneriat cu Tillster, o companie de soluții de plată mobilă din San Diego. Compania a declarat că baza de clienți în continuă creștere a necesitat un sistem de plată rapid și scalabil. Integrarea Bitcoin ca metodă de plată este o dovadă a faptului că Burger King caută să adopte soluții moderne de cumpărături.