CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a anunțat pe Twitter că planifică să se mute temporar în Africa. El planifică să locuiască pe continentul african pentru 3-6 luni la mijlocul anului viitor.

”Trist să plec de pe continent … deocamdată. Africa va defini viitorul (în special cel bitcoin!). Nu sunt sigur unde încă, dar voi trăi aici timp de 3-6 luni la mijlocul anului 2020. Sunt recunoscător am putut experimenta o mică parte a culturii africane.”

Decizia a fost luată după ce a realizat un tur al mai multor țări africane, precum Ghana, Nigeria, Africa de Sud și Etiopia. În această vizită, Dorsey a realizat mai multe întâlniri cu antreprenori locali pentru a discuta despre posibilitățile de îmbunătățire a condițiilor de viață.

Bitcoin Bull

Aparent, CEO-ul Twitter, cunoscut ca un vizionar pentru industria cripto, este de părere că Africa este ideală pentru criptomonede.

El a susținut că Bitcoin ar putea avea un potențial mare de extindere în țările africane. Industria cripto de pe acest continent este în creștere rapidă, stimulată de lipsa serviciilor bancare cuplate cu extinderea acessului la Interner.

Poplaritatea criptomonedelor în acest regiuni a fost demonstrată și de Google Trends. Primele locuri la căutarea termenului Bitcoin au fost aproape constant ocupate de țări africane.

Dorsey vede un potențial imens în Africa. Este adesea ignorat de marile firme de tehnologie din cauza lipsei infrastructurii regăsite în occident. Cu toate acestea, CEO-ul Twitter este cunoscut pentru a fi un vizionar pentru industria cripto și, dacă crede că Africa are un potențial mare pentru viitor, alții ar putea să îi urmeze ideea.

CryptoZZ