Mark Jeffrey, autorul cărții “Bitcoin Explained Simply“, se așteaptă ca Bitcoin să continuie să crească până la 250.000 de dolari în viitor. Aceasta reprezintă o creștere a prețurilor de 6719% față de nivelurile actuale sau de 1150% față de nivelul maxim înregistrat.

Afirmațile au fost făcute în cadrul podcast-ului The Next Billion Seconds. Mark Jeffrey a afirmat că Bitcoin este foarte asemănător cu boom-ul dot com. Momentul ascendent ce a avut loc pe piața cripto în 2017 poate fi comparat cu evoluția de pe piața dot-com de acum 19 ani.

El a extrapolat evoluția la prețul Bitcoin:

“Așadar, în ciclul de boom-uri și bust-uri, a fost vorba de patru ani și jumătate, poate cinci ani. În lumea cripto, a fost de un an și jumătate. Deci a fost mult mai rapid.”

Jeffrey a afirmat de asemenea că există diferite cicluri legate de monedele digitale. În viitor, vom experimenta un al treilea moment în care Bitcoin ar ajunge la noi maxime. Cu toate acestea, acest al treilea ciclu ar putea dura câțiva ani.

“[…] Dar acesta nu este sfârșitul povestirii. Aceasta este partea de mijloc. Acesta este al doilea act. Al treilea act este revenirea Jedi-ului și încă nu suntem acolo “.

Jeffrey este foarte încrezător în legătură cu acest al treilea ciclu. El crede că Bitcoin va ajunge la 250.000 de dolari în viitor.

cryptocoin

Din păcate, el nu poate să furnizeze un interval specific de timp. Dacă luăm în considerare graficele, există mai mulți experți și analiști care cred că în timpul viitoarei runde Bitcoin se pot atinge valori atât de mari.

Predicții optimiste pentru viitorul Bitcoin

Există mulți alți experți în spațiul cripto care sunt la fel de optimiști în ceea ce privește cea mai populară criptomonedă. Unul dintre ei este Tim Draper, care a spus de asemenea că Bitcoin va ajunge la 250.000$.

Un alt analist de pe Twitter, Flib FLib, a spus că un preț de 333.000 de dolari pe Bitcoin ar putea fi, de asemenea, logic pentru această monedă digitala.

Probabil cea mai optimistă previziune a fost făcută de John McAfee, care a spus ca Bitcoin va fi tranzactionat in jurul valorii de 500 000 de dolari până în 2021. Asta înseamna că Bitcoin ar trebui să crească mai mult de 13.500%.

În prezent, Bitcoin se tranzacționează în jurul valorii de 3.620 de dolari și are o capitalizare de piață de 64.5 miliarde de dolari.