Într-un interviu acordat la o conferința organizată de Linqto, cunoscutul investitor cripto Tim Draper a dezvăluit ce conține porotfoliul său de criptomonede.

„Da, dețin XRP. Am de asemenea Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Tezos (XTZ) și Aragon (ANT).
Am încredere în viitorul criptomonedelor. Cred că revoluția cripto se întâmplă acum. Este foarte importantă pentru toată lumea și vreau ca oamenii să conștientizeze și să se alăture fenomenului”,

a declarat Draper.

Draper a devenit un investitor activ în criptomonede în ultimii șapte ani. A început prin achiziționarea a 30.000 BTC la prețul de 632 dolari pe monedă în 2014, în urma unei licitații a fondurilor confiscate de la Silk Road.

Cumpara si Vinde Bitcoin folosind LDV Bank!

Ulterior, a investit mai multe milioane de dolari în numeroase start-up-uri și proiecte blockchain, inclusiv în exchange-ul cripto Coinbase. De asemenea, a oferit 1,25 milioane de dolari companiei OpenNode, care construiește un gateway de plată Bitcoin pe rețeaua Lightning. Un alt proiect care a primit un milion de dolari de la el este Aragon, construit pe blockchain-ul Ethereum. Draper deține 2.52% din totalul tokenurilor ANT disponibile. Si DMG face parte din portofoliul lui Tim Draper.

Portofoliul lui Tim Draper inregistreaza profituri

În 2019, Draper a anunțat că renunță la tranzacționarea pe bursă în favoarea criptomonedelor. Dintre criptomonedele deținute, Bitcoin și Aragon au oferit deja profituri semnificative pentru investitor. BTC deținut a crescut în valoare cu 1500%, în timp ce ANT a crescut cu 725%. Este clar că decizia lui Draper de a investi în criptomonede a fost una inspirată.

De altfel, el este cunoscut drept unul dintre ”taurii” de pe piață în ce privește Bitcoin. În 2019, a declarat că Bitcoin va ajunge la 250.000$ în următorii doi ani, reiterând această predicție și în acest an.