Conferinta Bitcoin de la Miami a avut o vizita surpriza, joia trecuta. Actorul serialului HBO Entourage, Kevin Connolly anunta noul serial de televiziune Cryptos si spera sa ajute publicul sa inteleaga mai bine ecosistemul cripto.

Actor in Entourage si cunoscator Blockchain

Fanii monedelor digitale sunt bucurosi sa auda despre un nou serial de televiziune numit Cryptos, regizat de actorul Kevin Connolly . Povestea este despre o echipa tanara care incearca sa lanseze o platforma de divertisment pe blockchain. Printre protagonistii serialului se numara si Kevin.C care va ajuta si la materialele ce includ tehnologia cripto.

Co-fondatorii Scolii Academice de Blockchain, Jason King si Erik Sords, sunt implicati in acest serial. King este binecunoscut pentru aportul la infiintarea centrului pentru asistati social, care a fost finantat din donatii cripto.

Intr-o discutie cu News.Bitcoin.com, Jason King explica cum a ajus sa fie implicat in acest serial.

“Am intrat in proiect cu sase luni in urma, dupa ce am citit versiunea pilot si am ajutat la dezvoltarea arhitecturii primului sezon. Speram sa incepem filmarile in luna mai.”

Tehnologia Blockchain in Mainstream prin “Cryptos”

Erik Sords se afla in mijlocul dezvoltarii unui “studio global descentralizat” denumit Dionysia in L.A. Serialul Cryptos reflecta dificultatea finantarii filmelor, fortand un grup de prieteni sa finanteze un proiect folosind monede digitale pentru a crea un studio de film peer-to-peer, la fel ca si conceptul Dionysia. Intr-un interviu recent, actorul si regizorul K.Connolly mentioneaza ca oamenii sunt speriati de ecosistemul cripto pentru ca nu il inteleg.

“Sords si King doresc sa aduca criptomonedele in Mainstream pentru o mai buna intelegere a acestei nise. Eu, sunt regizorul si ma intereseaza sa ecranizez povesti misto despre cripto. Pentru mine este vorba despre relatii si prieteni. Asta voi scoate in prim plan in serialul Cryptos.”

Producatorii seriei American Cinema International urmaresc sa produca un total de 10 episoade pentru primul sezon. Spera ca serialul sa fie preluat de platforme importante de streaming precum Amazon si Netflix.