La 10 ani de la aparitia Bitcoin asistam la o avalansa de proiecte pe blockchain, intr-o batalie continua pentru finantare, unele idei fiind originale altele doar clone impachetate ale altor proiecte mai vechi. Cele mai multe esueaza, fie ca pentru asta sunt facute, fie pentru ca echipele au avut mult entuziasm dar si multe necunoscute, fie ca managerii nu au experienta in gestionarea uriaselor resurse pe care le-au primit in faza de finantare.

NIHILO COIN un proiect nascut in Romania, care are toate ingredientele sa ajunga in topul proiectelor cripto:

  • Echipa solida, cu experienta si bine echilibrata.
  • Este o moneda de generatia a treia , cu un blockchain public pe un algoritm de tip PoS sha256 care asigura securitate, anonimitate si fair mining.
  • Este proiectat pentru a oferi tehnologii Blockchain avansate, stabile si de incredere pentru reteaua Internet 3.0
  • Are un supply mic cca 5 mil de token-uri, care creste in fiecare an cu aproximativ 1,75 mil ( Block reward 10 NIHL; Block time 120sec.) , ceea ce insemna ca maxim supply poate fi atins peste 9 ani ( fara sa luam in calcul un halving). Asadar este proiectat deflationar si poate transforma NIHL intr-un store-of-value de incredere.
  • Program de reward pentru investitori 60% masternod reward, 40% staking reward, program care incurajeaza stabilitatea monedei.
  • Proiect Self –Funding, fara presiune de la investitori sau comunitate si care in acest moment are road-map-ul devansat .

NIHILO – Decentralized Marketplace

Soluția platformei descentralizate Nihilo cuprinde adrese URL prietenoase SEO, meta descriere, Rich Snippets pentru Google, adrese URL canonice și redirecționări 301, generarea automată a sitemap-urilor. Are mai multe nivele de acces admin, unde administratorul poate delega funcții angajaților, în funcție de permisiunile date. Soluția oferă o interfață detaliată și intuitivă și un sistem integrat de rapoarte de vânzări. Totul vine cu avantajele utilizarii tehnologiei blockchain pentru primul marketplace web3.0

Integrarea monedei NIHL in acest marketplace promite un timp efectiv de plata de 1 secunda, si face din aceasta primul sistem de plata prin Blockchain Banking ecoSystem pentru e- Commerce. Daca luam in considerare algoritmul construit pentru o volatilitate scazuta, NIHL poate fi o unitate non-monetara de transfer electronic utilizabila in FinTech si Open Banking.

Dezvoltarea platformei e facuta in acord cu legislatia europeana, iar sistemul de plati per-to-peer in NIHL este promovat ca metoda alternativa de plati si stocare de valori fara sa intre in conflict cu sistemele monetare legiferate.

Ce au realizat

In prezent echipa Nihilo a finalizat si testat cu succes tehnologia chain-ului NIHILO, moneda lor este listata pe mai multe exchange-uri, au un Wallet functional , cu o interfata prietenoasa, cu Instant Send si PrivateSend integrat, software identic cu Nihilo Masternodes ( si el integrat in interfata),disponibil pentru cele mai importante sisteme de operare.

Au anuntat parteneriate importante unele finalizate in documente semnate cu :

  • Inclusivity- inclusivity.network
  • Est Capital Ag- fond de investitii cu licente cripto pentru Olanda, Uruguay, Peru si PuertoRico
  • Parteneriat Media cu coininfo.news


Deasemenea au anuntat devansarea in road-map a lansarii versiunii Beta a marketplaceului precum si alte parteneriate unde nu au inca acceptul partenerilor de a le face publice.
Ceea ce doresc si promit ca fac cei de la Nihilo puteti citi pe site-ul oficial.

ACESTA ESTE UN MATERIAL SPONSORIZAT. INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII