Într-o lume în care tehnologiile blockchain și criptomonedele își fac loc putem observa companii noi de IT aproape în fiecare zi. Fiecare dintre ele încearcă să gasească soluții pentru diferite probleme din industrie, însă nu toate au succes. Există însă și exemple de succese. Vorbim despre compania rusească Paymon.

De ce sunt speciali?

În 2016 Paymon a conștientizat imperfecțiunile tehnologiilor Bitcoin, Ethereum și alte tipuri de criptomonede. De obicei sunt incomode în utilizare din cauza întârzierii în tranzacții sau a comisioanelor. Astfel, câțiva ruși au decis să creeze propriul blockchain bazat pe DAG, cu propriul algoritm de confirmare. Mai târziu au oferit noul tip de criptomonedă PMNC. La începutul lui 2018, după prima etapă a ICO-ului au obținut sprijin din partea investitorilor și a comunități și și-au creat contacte în rândul industriilor cripto și a celor financiare.

Când compania a început ICO-ul deținea deja propriul Paymon messenger cu portofele ”cold”. Produsul a devenit popular foarte repede datorită securității portofelului și a ajuns la mai mult de 8000 de utilizatori. În prezent ei lucrează și la alte tehnologii importante:

HIVE – tehnologia Directed Acrylic Graph pe care se va baza noua criptomonedă. Cu Hive va fi posibil să se realizeze tranzacții fără comision sau întârzieri majore în confirmare. De asemenea, nu vor mai fi necesari minerii, deoarece utilizatorii obișnuiți din rețea le vor lua locul.

Profit – platforma pentru afaceri, în cadrul căreia fiecare proprietar poate primi plăți în criptomonede pentru bunurile sau serviciile sale. Mai mult, cu sistemul Hive va fi posibilă crearea de contracte smart și verificarea serviciilor acestora din perspectiva aplicabilității lor pentru muncă și securitate.

De obicei, scopurile companiilor noi de IT – companiile bazate pe tehnologiile blockchain – sunt asemănătoare, dar Paymon este remarcabil datorită vitezei cu care s-a dezvoltat. Este foarte posibil ca Paymon să fie cei care vor fi capabili să rezolve cele mai mari probleme ale lumii cripto și a celei financiare, având șansa să creeze același entuziasm pe care le-au creat în 2017 companii precum EOS, FileCOin și NEO.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII