21-22 februarie 2017 sunt datele când va avea loc conferința d10e în România. După ce s-a vorbit despre descentralizare în cele mai active hub-uri din lume – San Francisco, Singapore, Amsterdam – subiectul “hot” ajunge acum și în București.

40 de speakeri internaționali de top se vor reuni la Hotel Sheraton, București, pentru a le oferi participanților o nouă viziune. Aproximativ 300 dintre cei mai pasionați leaderi sunt așteptați să participe, având în vedere faptul că evenimentul este recunoscut internațional de profesioniști din toate domeniile, pasionați de tehnologii și idei inovatoare legate de descentralizare.

Conferința d10e este unul dintre puținele evenimente din lume unde participanții pot descoperi viitorul domeniului tech și al tehnologiilor legate de descentralizare, abordând un model unic de interacțiune bazat pe: networking, învățare, celebrare & implicare.

Singura cale prin care poți rămâne conectat este să fii parte dintr-o comunitate alcătuită din cei care fac și desfac.” spun organizatorii evenimentului. “Conferința d10e este oportunitatea perfectă pentru a descoperi o mișcare ce a permis numeroaselor industrii disruptive să explodeze. Cursa pentru descentralizare, ca temă unificatoare, a devenit parte din viața noastră de zi cu zi. De aceea, conceptele abordate în cadrul evenimentului s-au concretizat în business-uri cu greutate în domenii ca fintech, blockchain, sharing economy, future of work, cultură disruptivă. spune Brock Pierce, Co-Chair d10e.

Cât despre cei care nu și-au cumpărat bilet încă, beneficiile evenimentului vorbesc de la sine. Toți cei prezenți la conferință vor intra într-o comunitate unde vor socializa și vor avea șansa să:

  • Întâlnească vizionari care creează ziua de mâine.

  • Râmână conectați la cele mai hot inovații și trend-uri din business, investiții, comunicare, marketing și tehnologie.

  • Celebreze viitorul într-un mediu relaxat, prin asimilarea artei de a mânca, bea și de a fi fericit.

  • Participe într-un forum deschis, alături de alți colaboratori pasionați și să construiască relații valoroase pentru business-ul lor.

Mai multe informații puteți afla aici