Unul din evenimentele de referinta Business Review in 2019, MindChain – When Blockchain Meets AI este cel mai mare eveniment dedicat technologiei Blockchain organizat pana in prezent in Romania. Timp de doua zile, intre 21-22 februarie in Cluj-Napoca (Casa de Cultura a Studentilor), evenimentul va explora interactiunea dintre Blockchain si Inteligenta Artificiala (AI) precum si modul in care aceasta din urma amplifica impactul uneia din cele mai revolutionare tehnologii ale prezentului. Cu o agenda de 30 de paneluri si prezentari, zona expozitionala, workshopuri si competitia de pitch “Dragons’Den” invitati internationali si playeri cheie din domeniu, evenimentul va aduce in discutie cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain si AI prin la nivelul unui mix complex de industrii, precum comertul, sectorul financiar-bancar, sectorul imobiliarelor si transport, precum si in sectoare emergente precum arta, divertisment si mass-media. Prin arhitectura sa, MindChain este conceput pentru a atrage un mix unic de public, de la investitori la profesionisti din domeniul blockchain la startup-uri, studenti, precum si oameni interesati sa descopere modul in care aceste noi tehnologii le vor schimba viata de zi cu zi.

Motivul principal pentru care organizăm acest eveniment este acela de a-i reuni pe pasionații de blockhain din România, o comunitate destul de mare, dar încă divizată în acest moment, cu întâlniri sporadice pe tot teritoriul țării și fără un eveniment major unde se discută despre exemplele extraordinare de utilizare a blockchain-ului în foarte multe sectoare de business.

Ideea evenimentului a apărut de la nevoia de a arăta faptul că blockchain-ul nu are legătură doar cu crypto și de a prezenta proiecte care folosesc blockchain-ul la nivel enterprise indiferent de faza de imlpementare (alpha, beta, etc). Adăugarea inteligenței artificiale face lucrurile și mai interesante, iar tema este dezbătută din ce în ce mai mult în întreaga lume.

Descopera mai multe pe mindchain.ai

Despre Business Review

In ultimii 20 ani, Business Review a adus cele mai relevante informații din mediul afacerilor pe birourile si in viata a zeci de mii de factori de decizie, antreprenori si oficiali din tara si din strainatate. Am servit comunitatea de afaceri cu peste 200 de evenimente B2B, peste 700 de numere ale revistei si zeci de mii de articole. An de an, scopul nostru este sa sustinem mediul de afaceri din Romania prin aducerea celor mai bune soluții pentru a dezvolta, a conecta si a crea valoare pentru afaceri, pentru oameni, pentru Romania.

Misiunea Business Review este sa sustina cresterea si dezvoltarea unei comunitatii puternice de antreprenori in Romania si Europa de Est, prin punerea la dispozitie a unei platforme ce promoveaza tinerii antreprenori si interesele lor, mijloceste interactiunea intre acestia si investitori prin intermediul unei retele bine pusa la punct, si le ofera continut relevant si atent selectat atat prin intermediul evenimentelor cat si a portalului www.business-review.eu

 

Pretul de participare este de 50 Euro

Daca inviti un prieten beneficiezi de 50% discount pentru tine si prietenul tau.

Cumpara bilet de pe site-ul mindchain.eventbee.com folsind codul 50GDBTC si lasa un mesaj cu numele si adresa de mail a prietenului tau.

Promotia de desfasoara in perioada 1 - 20 februarie 2019

Studentii beneficiaza de free pass

free pass