Compania NETOPIA Payments a anunțat că a lansat o platformă de comenzi integrată în aplicația mobilPay Wallet. Aceasta este dedicată restaurantelor, magazinelor specializate și producătorilor locali care fac livrări la domiciliu.

În cadrul aplicației mobilPay va fi prezentată o secțiune în care firmele și PFA-urile își vor putea lista produsele cu livrare. Utilizatorii vor putea selecta produsele dorite și pot plăti online, prin aplicație. Procesul de livrare este singurul aspect ce va trebui organizat separat.

Ce probleme rezolva noua solutie NETOPIA?

Noua soluție de la NETOPIA Payments va rezolva trei probleme cu care se confruntă restaurantele și magazinele în această perioadă: comunicarea și expunerea ofertei, posibilitatea de comandă prin integrarea unui coș de cumpărături online și plata online. NETOPIA Payments va percepe un comision de 6% din fiecare tranzacție înregistrată, ce include și taxele de procesare a plății.

„În ultimele două săptămâni am dezvoltat o soluție care să rezolve cât se poate de eficient provocările din această perioadă ale afacerilor din domeniul HoReCa și ale magazinelor care fac singure livrare, firme ce se confruntă cu o problemă majoră în a-și continua activitatea. Practic, prin noua platformă, partenerii își pot prezenta foarte simplu oferta de produse unui număr mare de utilizatori în aplicația mobilPay Wallet și beneficiază de o soluție completă pentru comandă și plată 100% digitală, bazată pe experiența noastră de peste 15 ani în dezvoltarea de soluții pentru afaceri online”,

a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA Payments.

Noua soluție va fi disponibilă în toată țara, iar înregistrarea se poate completand .

Cei 300.000 de utilizatori ai mobilPay Wallet vor putea face comenzi direct din aplicație, deoarece au deja metoda de plată salvată în contul de utilizator.

NETOPIA Payments include si Bitcoin ca metoda de plata

Aplicația dezvoltată de NETOPIA Payments include multiple metode de plată, precum Bitcoin, carduri de debit sau de credit și inclusiv cardurile pentru bonuri de masă. În prezent, serviciile companiei sunt utilizate de aproximativ 20.000 de comercianţi. Acestea includ plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, plăți cu Bitcoin sau prin SMS. ”

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este cea mai premiată soluţie de plată din România şi poate fi descărcată gratuit din App Stores. Plățile se pot face din aplicație sau prin scanarea codului QR afișat la casele de marcat sau pe pagina de plată a magazinelor online.

CryptoZZ