Platforma CryptoCoin.Pro a fost lansată de firma bucureșteană cu același nume în anul 2017. În acest an, interfața de utilizator a fost refăcută pentru a facilita activitatea de tranzacționare. De asemenea, au fost implementate îmbunătățiri ale funcționalității.

Criptomonede listate pe platforma CryptoCoin

Săptămâna aceasta, platforma a listat tokenul BTT, ce funcțonează pe rețeaua TRON (TRC-10). Bittorrent a organizat un ICO de succes în această lună, iar prețul tokenului a avut o performanta buna de la lansare. BTT stimulează o partajare îmbunătățită a fișierelor în rețea.

BitTorrent are peste 100 de milioane de utilizatori. Acești utilizatori vor fi integrați în economia Tron în viitoarele actualizări, extindând mult raza de acțiune a criptomonedei. Toti care doresc să utilizeze BTT-ul va trebui să aibă cel puțin o cantitate mică de Tron în același mod în care titularii jetoanelor Ethereum necesită ETH pentru a face tranzacții.

În prezent, Cryptocoin.pro oferă posibilitate de achiziționare a 20 criptomonede direct in EURO.

Metode de achiziții

Exchange-ul Cryptocoin.pro oferă mai multe metode de achiziționare a criptomonedelor, inclusiv cu cardul. Comisioanele variază între 1 și 2.5%, în funcție de operațiune:

  1. Ordin de cumparare;
  2. Taxă de retragere din cryptocoin.pro in wallet-ul personal sau in contul bancar;
  3. Taxă plasare ordin de schimb intre cryptomonede.

Comanda minimă de cumpărare este de 50 EUR. Comanda minimă de retragere atât în FIAT ( RON), cat si în wallet este de 50 EUR.

Pentru transferul în wallet se va deduce din suma transferata taxa de mining (mining fee). Taxa de mining diferă în funcție de regimul aplicabil. Poate varia funcție de încărcarea rețelei si de rapiditate cu care se efectuează transferul.

Noua interfață facilitează verificarea identității și gestiunea contului

Precum orice platformă exchange respectabilă, Cryptocoin.pro utilizează verificări KYC/AML ce durează doar câteva minute. Detalii complete pot fi găsite aici.

Noua interfață arată soldurile monedelor digitale deținute într-un mod minimalist și extrem de prietenos. De asemenea, panoul de control afișează evoluția criptomonedelor deținute și valoarea actuală acestora și oferă posibilitatea de a vedea istoricul tranzacțiilor.

Securitate asigurată

Ca elemente de securitate, Cryptocoin.pro include opțiuni precum

  • 2FA – prin Google Authenticator / Authy
  • Whitelisted Devices – in 2steps prin email
  • SMS verification
  • Cloud Wallet Storage pentru Crypto Assets

Cryptocoin.pro este o platformă ușor de utilizat pentru cei interesați să investească în cele mai populare criptomonede. Serviciile sale sunt disponibile în Europa – Elveția, România, Luxemburg și Estonia și Canada.