Bitcoin are o tehnologie impresionantă. Registrul distributiv are aplicabilități multiple. Ca monedă, poate să aducă mari beneficii țărilor emergente, celor lovite de corupție și incompetență la nivel politic.

Ca instrument de trading însă, in lipsa unei pregatiri/documentari adecvate, bitcoinul este un joc de noroc. Când vine vorba de jocurile de noroc, casa câștigă întotdeauna, iar jucătorul rămâne doar cu…distracția de a juca.

Ca sa evitam cele mai negre scenarii va propunem pentru a sasea intalnire sa invatam trading de la profesionisti. Vom atinge urmatoarele subiecte impreuna cu invitatii nostri: Armi Goldman (Live de la TechHub Bucharest), Vili Vatafu (Live de la TechHub Bucharest), Adrian Fako (Live de la TechHub Bucharest) si DigitalM (Online).

  • Ce inseamna sa tranzactionezi crypto in comparatie cu activele obisnuite?
  • Cum facem o analiza fundamentala?
  • Ce platforme este indicat sa folosim pentru tranzactii cu criptomonede?
  • Ce indicatori este bine sa urmarim?
  • Tips&Tricks.

Seria Indrumarul pentru avansati continua Miercuri 4 Decembrie de la ora 18:00 – Tranzactii cu criptomonede

Intalnirea va fi una Hibrid, live/online si va avea loc pe platforma Zoom/TechHub Bucharest la initiativa Goana Dupa Bitcoin / Crypto Romania / Crypto Coffee / Concorde Blockchain Security. Canalul va fi deschis incepand cu ora 17:30 si poate fi accesat la urmatorul .

Vom incerca sa unim comunitatile Live si online pentru a avea access la mai multe informatii expuse de profesionisti.

Aceste materiale au scop pur educativ. Nu tinem sa promovam produse sau proiecte. Participarea dvs la aceasta initiativa se face complet gratuit, fara nicio obligatie. Proiectele sau aplicatiile descrise vin sa intareasca si sa exemplifice scopul acestor indrumare (ca si cazuri reale de aplicatii ale subiectelor discutate).