TRIBTC.com este o platformă de tranzacționare pentru opțiuni binare cu Bitcoin de tip peer-to-peer. Aceasta oferă opțiunea de tranzacționare împotriva altor utilizatori, spre deosebire de platformele tradiționale tranzacționarea se face împotriva brokerului.

Versiunea beta a TRIBTC este disponibilă pentru utilizare, iar cei interesați sunt încurajați să ofere feedback.

TRIBTC oferă perechi de tranzacționare variate, atât contra USD (BTC/USD, ETH/USD, LTC/USD, EOS/USD, XMR/USD, ZEC/USD), cât și cripto-to cripto (BNB/USDT, ETH/BTC, LTC/BTC, XRP/BTC, BNB/BTC, XMR/BTC, ZEC/BTC și EOS/BTC).

Platforma și motorul de tranzacționare ale TRIBTC sunt concepute de veterani ai industriilor crypto și financiare.

”Ne-am propus să oferim acces celor interesați la nivel mondial la tranzacționarea de opțiuni binare în mod securizat, fiabil și peer-to-peer, tehnologii de ultimă generație și puterea Bitcoin. Nu ne vom opri până când piața nu va realiza pe deplin valoarea acestei noi paradigme.”

au explicat dezvoltatorii.

TRIBTC oferă multiple tipuri de tranzacționare

Interfața simplă și intuitivă a TRIBTC oferă multiple tipuri de tranzacționare și opțiuni de execuție a tranzacțiilor. Acestea se pot realiza pe timeframe-uri de 1, 5, 15, 30 minute, 1 sau 4 ore, 1, 2, 7 sau 15 zile, o lună sau interval personalizat.

Indexurile de tranzacționare sunt calculate ca medie a prețurilor oferite de Bitfinex si Binance.

TRIBTC are de asemenea un sistem sigur de depozitare a fondurilor – acestea sunt stocate într-un cold wallet multisig. În plus, conturile utilizatorilor sunt protejate cu 2 FA, iar retragerile se verifică manual și se procesează o dată la 24 de ore.

Pentru a promova platforma, TRIBTC oferă și un program de afiliere, ce oferă un comision de 2,5% din toate tranzacțiile efectuate de către afiliați, plătite în mod automat în BTC.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII