Luna trecuta a fost lansata prima aplicatie de trading creata in Romania si destinata in totalitate tranzactionarii de criptomonede. Pe scurt, VENBOT promite sa schimbe jocul in cryptotrading, aducand functii unice care permit automatizarea tranzactiilor pe mai multe conturi, maximizand gradul de folosire a balantei, gratuit si in deplina siguranta. Pe larg, afla mai jos cum si de ce a devenit aplicatia indispensabila pentru traderii experimentati din intreaga lume.

Cum a aparut ideea VENBOT ?

In experienta lor in lumea crypto si forex, o echipa de traderi romani a realizat ca pietei de criptomonede ii lipsea ceva. Tranzactionand o lunga perioada de timp si avand la dispozitie doar optiunile oferite de platformele clasice, au inceput sa apara o multime de idei. Cum ar fi daca…? Si de aici, rotitele au inceput sa se invarta, iar mecanismul a evoluat continuu, intr-un soft elaborat.

Asadar, VENBOT a fost conceput initial ca un instrument de lucru personal, pentru un grup restrans de traderi, insa bucurandu-se de mult succes in comunitatea crypto a evoluat natural catre un produs public. Pe masura ce numarul utilizatorilor a crescut, initiatorii VENBOT au inteles ca punand la dispozitie aplicatia cat mai multor persoane, sugestiile acestora o fac tot mai performanta. Au primit cu entuziasm feedbackul si l-au incorporat intr-o aplicatie prietenoasa, care ofera functii specifice, unice in lume.

Cum va schimba aceasta aplicatie modul in care tranzactionezi?

Printre primele limitari doborate, a fost cea legata de blocarea unei anumite parti din balanta, intr-un order care se dorea a fi executat la o valoare mult mai mica decat cea actuala. Acest lucru implica timp pierdut si ratarea altor intrari. Acum, folosind aplicatia, vei putea plasa mai multe ordere, fondurile ramanand intacte pana la executarea lor propriu-zisa. Aceasta optiune poarta numele de “Buy the Dip”. Poti “programa” astfel pana la 5 comenzi de cumparare, la un pret mai mic cu 10. 20 sau chiar 99%, folosindu-te de pana la 100% din valoarea balantei proprii.

De asemenea, echipa de traderi care sta la baza VENBOT ofera semnale de tranzactionare cu o rata de succes de 87%. Acestea sunt afisate direct pe ecranul mobilului tau, ca “push-notification”. Prin conectarea unica la aceste semnale, orderele se plaseaza automat si se executa conform analizei care a stat la baza semnalului. De retinut ca orderele pot fi modificare ulterior cu usurinta, dupa propria analiza sau preferinte, functiile de take profit, stop loss, sau procentele de vanzare pentru diverse targeturi schimbandu-se foarte simplu.

Ce alte functii ofera VENBOT ?

Aplicatia isi propune sa faca tradingul cat mai placut si pe intelesul tuturor, oferind si:

  • O interfata prietenoasa, accesibila de pe orice dispozitiv, atat desktop cat si portabil, precum si crearea unui cont doar cu o adresa de email valida.
  • Posibilitatea de a tranzactiona cu indicatorii tehnici personali sau abonarea la semnalele automate ce sunt trimise direct catre utilizator prin intermediul aplicatiei.
  • Portofel unic pentru a te scuti de bataile de cap date de crearea si gestionarea multiplelor conturi pe diferite exchangeuri. Cu un singur cont poti tranzactiona pe mai multe platforme (precum :Binance, Bittrex, Bybit). Portofelul este complet securizat, criptat, iar fondurile care nu sunt utilizate sunt introduse intr-un “cold-storage” unde ai acces doar tu.
  • Trailing Stop – Loss, adica plasarea unui stop loss care iti urmareste procentele din profit, acesta mutandu-se automat.
  • Gestionarea simpla si rapida a comenzilor, oricand fiind posibila interventia in timp real pentru ajustarea orderelor plasate, direct in aplicatie.
  • Wallet-uri BTC, ETH si USDT de depunere si tranzactionare

Ce urmeaza ?

VENBOT este in continua evolutie si noi functii sunt in proces de dezvoltare.

“Incercam sa identificam cererea traderilor in experienta lor de tranzactionare si sa le adaugam in aplicatie. Tinta noastra este sa dezvoltam un instrument prietenos si usor de folosit pentru tranzactionarea de criptomonede”,

explica Vili Vatafu pentru GDB.

Daca iti doresti sa o testezi si tu, echipa VENBOT iti sta la dispozitie pentru suport 24/7 pe canalul de discord  si pe Telegram .

Azi, 4 Decembrie, Vili Vatafu este invitat la Indrumarul pentru avansati episodul VI – Tranzactii cu criptomonede.

Va invit sa testati aplicatia si sa lasati un feedback in rubrica comentarii.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII