Companiile cripto Rarible, Metaversal și AdVenture Media au lansat un proiect ce va oferi actorilor nominalizați la Oscaruri o serie de NFT-uri. 25 de persoane din cele 115 nominalizate la ceremonia de decernare a premiilor Academiei din acest an vor primi trei tokenuri nonfungibile. NFT-urile vor fi oferite celor nominalizați la categoriile de cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță în rol secundar și cel mai bun regizor.

Stai conectat in lumea digitala!

Tokenurile vor putea fi revendicate printr-un portofel Portis, ale căror informații vor fi incluse în pungile de cadou pe care actorii ce participă la Oscar le primesc. Proprietarii de NFT-uri vor avea posibilitatea de a scoate la licitație NFT-urile primite, urmând ca profiturile să fie donate unor organizații caritabile.

„Motivația de a distribui NFT-urile în pungile de cadouri a fost să arătăm ce se poate face cu NFT-urile, să popularizăm cauzele caritabile pe care le susținem și să aducem un omagiu realizărilor extraordinare pe care acești nominalizați au realizat-o”,

a explicat Yossi Hasson, co-curator al proiectului.