În podcast-ul său ”The Keiser Report”, Max Keiser a susținut că Bitcoin va ajunge la 100.000$ ca urmare a crizei financiare globale provocată de pandemia de COVID-19. De asemenea, el a previzionat că scepticul Jamie Dimon se va ruga de Federal Reserve pentru bani ca să poată să cumpere BTC.

Cumpara si vinde Bitcoin folosind vTrader!

2020, a explicat Keiser, a fost „partea a doua a crizei financiare globale” care a provocat publicarea whitepaper-ului Bitcoin în 2009.

“… Acum Bitcoin va experimenta partea a doua a crizei financiare globale – este deja aproape de 10.000 de dolari o monedă”,

a declarat cunoscutul ”taur” BTC.

„Aceasta este criza financiară globală care va catapulta prețul până la 100.000 USD și dincolo”.

Keiser a comentat de asemeneacă Jamie Dimon, CEO-ul JPMorgan „..confundă coronavirusul cu virusul Bitcoin; același lucru se întâmplă și cu Peter Schiff ”, a explicat el.

„Mințile lor sunt afectat de virusul Bitcoin. În curând, Jamie va fi un idiot disperat, care se va ruga de Fed pentru bani pentru a cumpăra Bitcoin. El se va transforma într-un fel de om la străzii amărât. La fel și cu Peter Schiff”.

În ultimele două zile, Bitcoin a depășit pragul cu 7000$ și s-a menținut în jurul valorii de 7100$.  In prezent pragul de 7200$ a fost depasit.

 

CryptoZZ