Waves Enterprise a anunțat că a semnat o colaborare de cinci ani cu Microsoft Rusia pentru dezvoltarea de soluții blockchain. Conform declarațiilor Waves, ambele părți doresc să utilizeze blockchain pentru noi soluții ale lanțului de aprovizionare, precum și pentru „tokenizarea activelor industriale”. Acest lucru se referă la orice tip de active, de la utilaje grele la echipamente de bază de birou.

Waves disponibil in Microsoft Azure Marketplace

CEO-ul Microsoft Rusia, Kristina Tikhonova, a declarat că parteneriatul are rolul de a implementa tehnologia blockchain în sectorul de afaceri al țării. În plus, Waves va construi și o soluție de analiză a datelor bazată pe serviciile de cloud computing.

Testeaza BRAVE si sustine revista noastra!

În conformitate cu acordul, Waves Enterprise va fi adăugat la Microsoft Azure Marketplace. Produsele dezvoltate vor fi disponibile pentru o gamă largă de companii, atât în Rusia cât și internațional.

În aprilie, Ministerul Comunicațiilor din Rusia a recunoscut oficial Waves ca potențial furnizor de tehnologie pentru inițiativele guvernamentale viitoare.