Într-un interviu acordat CNN, Brad Garlinghouse , CEO-ul Ripple, a discutat despre recentul scandal din comunitatea XRP. Mai exact, compania Ripple a fost acuzată că a vândut cantități semnificative de criptomonedă, într-o încercare de manipulare a prețului. Comunitatea XRP este extrem de nemulțumită și a amenințat că va prelua controlul asupra proiectului.

Brad Garlinghouse : nu avem niciun interes să generăm scăderea prețului

În interviu, Garlinghouse a declarat:

„În comunitatea XRP, Ripple este cel mai mare proprietar și suntem cei mai interesați de succesului ecosistemului XRP.”

În ce privește acuzațiile de dumping, el a susținut:

„Suntem clar interesați de un ecosistem XRP sănătos și de succes și nu am face niciodată asta. Lucrăm la construirea RippleNet și susținerea altor colaborări de afaceri bazate pe XRP, precum Dharma & Forte. Realitatea este că am scăzut vânzările în volum trimestrial, iar rata inflației XRP a fost mai mică decât cea a BTC și ETH.”

La întrebarea dacă Ripple poate controla prețul XRP, Garlinghouse a răspuns:

„În nicun caz! Ripple nu poate controla prețul XRP așa cum nici o balenă nu controlează prețul Bitcoin.”

Deschide un cont pe Ro.Exchange si obtine 22 de XRP GRATIS!

XRP este mai funcțional ca soluție de plată decât Bitcoin

Brad Garlinghouse a explicat în plus că valoarea pe termen lung a oricărui activ digital va fi derivată din utilitatea pe care o livrează. El a subliniat că XRP este de aproximativ 1.000 de ori mai rapid decât Bitcoin și de aproximativ 1.000 de ori mai ieftin:

„În ce privește Bitcoin, sunt un investitor pe termen lung și cred că are o utilitate reală ca magazin de valoare, este aur digital. Dar dacă o tranzacție BTC durează în medie 12 minute pentru a confirma și costul depășește 1 USD pe tranzacție, înseamnă că nu va funcșiona ca soluție de plată. Deci, în ce privește plățile, credem că XRP este poziționat unic și extrem de bine pentru a rezolva această problemă de plată. “

Pretul Ripple (XRP) se tranzactioneaza in jurul valorii de 0,25 dolari.