Printre criptomonedelor ce merg împotriva curentului se numără Verge(XVG). În ciuda scăderii generale a prețurilor cripto din ultimele două zile, XVG continuă să crească. Analiștii nu au reușit să identifice un motiv pentru această evoluție.

Verge a intrat în obscuritate după parteneriatul ratat cu PornHub. Cu toate acestea, prețul său a început să crească în ultimele 24 de ore, fără nicio bază reală.

Această evoluție nu este neapărat anormală pentru criptomonedele cu market cap mic. Cu toate acestea, cei de doresc să profite de evoluție este bine să acorde atenție. Analiștii avertizează că este posibil să fie o schemă pump-and-dump.

Cu un câștig puternic de 6,3% în valoare de USD și un câștig de 12,2% în valoarea Bitcoin, un XVG se tranzacționează în prezent la un preț de 0,0077 $ sau 201 Satoshi.

Comercianții și speculanții discută deschis pe social media dacă nivelul curent al XVG / BTC a atins sau nu vârful.

Pretul Verge (XVG)

Mai precis, XVG Sargantana consideră că o împingere de peste 200 de Satoshi ar fi suficientă pentru a obține profituri. Chiar și așa, tendința ascendentă actuală poate fi extinsă, ceea ce poate duce la unele evoluții surprinzătoare pe termen scurt.

CryptoN00b nu este convins că actuala creștere a prețului Verge merită prea multă atenție. Această evoluție este normală pentru o criptomonedă controversată.

Chiar și așa, tendința curentă a prețurilor nu poate fi ignorată, chiar dacă nu se datorează unor evoluții tehnologice care au loc în spatele scenei.

Este adevărat că istoria Verge are unele controverse, dar nu a fost dovedit ca fiind o înșelătorie. Proiectul este încă activ , chiar dacă unii îl consideră o monedă “inutilă”.

Indiferent de opinia publică cu privire la Verge, nimeni nu poate nega existența unui trend ascendent al prețului. Acest lucru este în sine o evoluție interesantă, mai ales că restul criptomonedelor au înregistrat pierderi între 10 și 20% în ultimele 24 de ore.