Compania Block.one a anunțat că va injecta 150 de milioane de dolari pentru a finanța platforma de social media Voice. Investiția are scopul de a crește independența proiectului față de compania-mamă.

Potrivit unui comunicat de presă lansat joi, Voice a început deja procesul de obținere a independenței prin angajarea CEO-ul Salah Zelatimo în ianuarie. O versiune beta publică a platformei social media a fost lansată luna trecută.

Urmareste canalul nostru de YouTube!

Anunțată în iunie 2019, Voice urmărește să devină o platformă social media ce nu permite existența boților. Aplicația își propune să sporească autenticitatea în spațiul social media, prin identificarea utilizatorilor la înregistrare. După verificare, utilizatorii vor primi în fiecare zi tokenuri Voice pe care le folosesc apoi pentru a promova sau răsplăti anumite postări. De asemenea, pot câștiga tokenuri suplimentare atunci când creează conținut original pe platformă.

Platforma de social media Voice se bazeaza pe continut original

Zalatimo a declarat că Voice este setată ca o piață de conținut adevărată, iar utilizatorul va controla total conținutul care va fi promovat. De asemenea, membrii pot să sancționeze conținutul necorespunzător:

„Prin proiectarea unei platforme prin care fiecare utilizator a trecut prin verificarea KYC, iar identitățile reale sunt atașate la conținutul inițial distribuit. Scopul este de a împuternici utilizatorii să interacționeze în mod real și direct”,

a explicat CEO-ul Zalatimo.

Prin utilizarea de tokenuri, Voice urmărește îmbunătățirea transparenței în procesul de promovare a conținutului.

Investiția Block.one va facilita transformarea platformei într-o entitate independentă, în mod similar cu blockhain-ul EOS creat de companie.

CryptoZZ