Platforma exchange Kraken a anunțat că a adăugat suport pentru Basic Attention Token (BAT) și Waves (WAVES.)

Utilizatorii platformei vor putea depune, retrage și schimba ambele active începând cu 22 august. Platforma exchange Kraken va lansa perechi de tranzacționare între BAT și WAVES și Bitcoin (BTC) și Ether (ETH,) precum și cu monede fiat precum euro și dolarul american.

vinde bitcoin

„Primele execuții de tranzacții vor dura ceva mai mult, deoarece comenzile de vânzare nu pot fi plasate până la creditarea depozitelor”,

se menționează pe site-ul Kraken.

Basic Attention Token – BAT

BAT este un token bazat pe Ethereum și este criptomoneda nativă a browserului de internet descentralizat bazat pe blockchain Brave. Este conceput pentru a îmbunătăți modul în care sunt plătiți creatorii de conținut și ca recompensă pentur vizualizarea de reclame. Popularitatea sa este în creștere, odată cu numărul de utilizatori ai browserului brave.

În prezent, BAT are un market cap de peste 233 milioane dolari și tranzacționează la aproximativ 0,18 dolari, potrivit datelor CoinMarketCap.

Platforma exchange Kraken

 

WAVES

WAVES este tokenul nativ al blockchain-ului cu același nume, o platformă care permite utilizatorilor să își construiască propriile tokenuri personalizate. În prezent, WAVES se clasează pe locul 47 în top market cap. Are o evaluare totală de 118,6 milioane USD și se tranzacționează la aproximativ 1,2 dolari.

Platforma exchange Kraken

La începutul lunii august, exchange-ul Coinbase a anunțat de asemenea că ia în considerare adăugarea de suport pentru Waves, alături de alte șapte tokenuri.