Un hard fork al Bitcoin Cash provocat de propunerea de taxare a minerilor a fost evitat după ce Roger ver și Bitcoin.com și-au retras sprijinul.

La începutul săptămânii, Jiang Zhuoer a publicat propunerea de a direcționa 12,5% din recompensele miniere pentru a sprijini infrastructura BCH pe parcursul acestui an. Inițial această propunere era susținută de cele patru mining pool-uri majore BCH. O consecință a acestei modificări ar fi fost blocurile descoperite de minerii ce refuză să plătească taxa ar fi fost abandonate.

Tranzactioneaza Bitcoin Cash folosind Kraken!

Ca răspuns, minerii anonimi din America de Nord și Europa au anunțat formarea unui grup minier care se opune taxei.

„Vom lansa pe termen scurt un grup BCH concurent pentru a oferi o voce minerilor care nu sunt de acord cu propunerea. Vom dona voluntar un procent de 1% din veniturile noastre echipelor de dezvoltare, oferind în același timp o voce minerilor noștri cu privire la modul de donare.
Presupunând că propunerea nu este retrasă sau modificată pentru a fi acceptabilă, vom continua să extragem până la un hard fork, care va crea propriul nostru lanț. ”

Propunerea de taxare a minerilor nu are suficient sprijin

Bitcoin.com a decis să își retragă sprijinul pentru propunerea de taxa de 12.5%:

“Credem că este clar că propunerea existentă nu are suficient sprijin și vom lucra pentru a elabora un plan care să fie profitabil pentru toate părțile relevante și care să păstreze economia fundamentală a Bitcoin Cash”,

a spus compania lui Roger Ver.

În 2018, atât Bitcoin Cash (BCH), cât și Bitcoin SV (BSV) au cheltuit zeci de milioane în competiție pentru hashrate.

Războiul anterior a avut, de asemenea, un efect dezastruos asupra prețurilor criptomonedelor, în special Bitcoin Cash în sine. Moneda a pierdut 87% din valoarea sa în cinci săptămâni din noiembrie a acelui an.

O repetare a acestei situații nu este dorită de nimeni în spațiul cripto.

CryptoZZ