MindChain – When Blockchain Meets AI este cel mai mare eveniment dedicat technologiei Blockchain organizat pana in prezent in Romania. Timp de doua zile, intre 21-22 februarie in Cluj-Napoca (Casa de Cultura a Studentilor), evenimentul va explora interactiunea dintre Blockchain si Inteligenta Artificiala (AI) precum si modul in care aceasta din urma amplifica impactul uneia din cele mai revolutionare tehnologii ale prezentului.

Cu o agenda de 30 de paneluri si prezentari, zona expozitionala, workshopuri si competitia de pitch “Dragons’Den” invitati internationali si playeri cheie din domeniu, evenimentul va aduce in discutie cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain si AI prin la nivelul unui mix complex de industrii, precum comertul, sectorul financiar-bancar, sectorul imobiliarelor si transport, precum si in sectoare emergente precum arta, divertisment si mass-media.

Poti sa obtii un free pass instaland aplicatia Whova. Este foarte simplu de gasit, dai search in APP Store sau Google Play. Instalezi si iti va genera un cod QR in baza caruia vei putea participa la conferinta si la activitatiile prenzentate mai sus. Daca nu te descurci cere detalii la @euameraa pe Telegram sau mail mera@kryptoconsulting.bayern.

Cofee, beer and food on the house!

Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala a evenimentului!