Eforturile concertate ale echipei muncitoare de la GIFcoin și a numeroșilor investitori ai acesteia au dus la atingerea țintei Soft Cap de 5.000 ETH. Acum, împreună, se îndreaptă cu mai mult curaj spre ținta Hard Cap, care este stabilită la 24.000 ETH.

Dacă în urmă cu câteva luni, atingerea unui soft cap de către un ICO nu însemna mare lucru, în primele luni ale anului 2018, situația s-a schimbat radical. Unele dintre principalele obstacole pe care ICO le întâmpină în prezent sunt interdicțiile de a face publicitate pe marile canale media și canale, cum ar fi Facebook și Twitter.

Deși nimic nu este sigur în lume, atunci când un proiect este susținut de un site real și profitabil, lucrurile arată mult mai realist, mai de încredere și mai transparente. Și acesta este exact cazul GIFcoin, deoarece este susținut de o afacere deja funcțională. Acest lucru îi oferă un avantaj “inechitabil” în comparație cu cea mai mare parte a altor ICO-uri, care sunt pur și simplu idei al căror succes când sunt puse în practică e cel puțin discutabil.

Ideea GIFcoin de a derula un ICO este de a colecta capital pentru modernizarea în continuare a afacerii curente și intrarea pe noi piețe. Și pentru că echipa GIFcoin crede cu tărie în creșterea reciprocă, va împărți în fiecare an 80% din profiturile nete ale acelei afaceri cu investitorii săi. Atâta timp cât sunteți titularul de jeton GIF și aveți jetoanele la sfârșitul fiecărui an calendaristic, veți avea dreptul la o cotă de profit anuală , care va fi transferată direct în portofelul ERC-20 ETH.

Cel mai important, afacerea care susține ICO-ul GIFcoin se află în topul celor mai profitabile 3 industrii online cu venituri estimate în 2017 la peste 500 de miliarde de dolari. Până în 2022, se estimează că această piață va avea o rată de creștere anuală de 8% +.

GIFcoin a reușit să deruleze o etapă de vânzare privată și să epuizeze toate tokenurile disponibile în cele patru etape, cu bonusurile aferente. Toate acestea s-au petrecut în condițiile extrem de dificile ale unei piețe dominate de ”urși”, ceea ce este un lucru remarcabil in sine.

În prezent, GIFcoin se află în Etapa 5, apropiindu-se cu pași mărunți de Hard Cap. Investitorii nu-și pot permite să nu participe la această etapă, având în vedere faptul că ICO-ul este deja un succes și mai ales cu bonusul curent de 15%.

Transparența în lumea Crypto este crucială

În timp ce majoritatea ICO-urilor sunt doar idei, GIFcoin își păstrează caracterul special prin faptul că este:
– Sprijinit de o afacere reală care deja produce profit
– Ultra-transparent cu investitorii săi, postând în mod regulat actualizări live și implementând feedback-ul important.
– Este cu un pas înainte, prin faptul că deja lucrăm la primele etape ale proiectului, chiar înainte de a se încheie ICO.

Dacă sunteți nerăbdători să aflați mai multe despre GIFcoin și planurile lor viitoare, aruncați o privire pe white paper sau pe prezentarea proiectului.

Dacă ideea de creștere reciprocă vă atrage și ați luat deja decizia de a participa, puteți vizita  gifcoin.io pentru mai multe detalii și puteți să vă alăturați canalului de Telegram , unde au loc cele mai importante discuții.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII