Investiție ICO – După ce afirmase în urmă cu câteva săptămâni că bitcoinul se află într-o bulă, magnatul plănuieşte acum să investească şi într-un ICO.

Operaţiunea de strângere de fonduri nu mai este ce era odată pentru start-up-urile din industria cripto. Tot mai multe proiecte noi aleg să se lanseze prin intermediul ICO-urilor. Investitorii sunt forţaţi practic să îşi regândească întreaga strategie pentru a aspira la câştiguri.

Mark Cuban, antreprenor, filantrop şi investitor, a realizat că industria s-a schimbat şi a decis să exploreze şi piaţa ICO-urilor. Conform surselor, Cuban ar fi declarat că doreşte să investească în ICO-ul Unikrnm, aceasta fiind totodată o companie în care a investit anterior.

Mark Cuban a fost mediatizat intens atât de presa cripto, cât şi de mass media, după ce a afirmat în trecut că bitcoinul se află într-o bulă, iar valoarea acestuia este supraestimată. Acum, intenţia omului de afaceri de a participa la un ICO a captat de asemenea atenţia publicaţiilor de ştiri.

Conform CNBC, Cuban a transmis următoarele: “Doresc să aflu mai mult despre ICO-uri. Nu am semnat încă actele, dar cel mai probabil aceasta se va întâmpla în curând.” Platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a plasa pariuri în domeniul eSports. Implementarea unei criptomonede proprii va reduce limitările geografice şi procesul va fi unul mai prietenos cu utilizatorii. Unikrn nu este prima companie care deţine un sistem de pariuri bazat pe monede digitale. Ea ar putea fi însă prima care trece la pariurile cu criptomonede în detrimentul pariurilor convenţionale.

ICO-ul Unikrn va fi lansat undeva spre sfârşitul anului 2017, iar noua platformă va fi creată pe baza Blockchainului Ethereum. Cuban nu va fi cu siguranţă ultimul afacerist care va intra pe piaţa ICO-urilor. Acestea, prin însăşi natura lor, au potenţialul de a atrage tot mai mulţi investitori în viitor.

Mai multe informații pe Newsbtc.com