Aproximativ 70% dintre oameni sunt înscriși în diferite programe de loialitate. În urma lor au posibilitatea de a obține diferite bonusuri. Cu toate acestea, foarte puțin ajung să și folosească punctele de loialitate obținute. Asta deoarece în cele mai multe cazuri nu acumulează suficiente. În același timp, pentru comercianți, aceste programe de loialitate îngreunează contabilitatea deoarece sunt considerate datorii către clienți. Proiectul RainCheck vine în întâmpinarea acestor probleme.

Ce este

RainCheck a fost creat în noimebrie 2014 pentru a facilita comerțul online-to-offline. Practic, are rolul de a influența și măsura raportul dintre vizualizările online ale produselor și vînzările propriu zise din magazine.

În prezent, colaborează cu multiple site-uri specializate pe programe de loialitate precum Shopify, Magento, Demandware, Neto și Bigcommerce.

Problema

În prezent, aceste programele de loialitate sunt disponibile online, în magazine sau prin sms și e-mail. Cu toate că este ușor să te înscrii într-un astfel de program, recompensele se obțin foarte greu.

Problema este că mulți dintre acești cumpărători nu sunt în măsură să folosească punctele pe care le-au acumulat de când au intrat în programele de recompense. Pentru cei care sunt dispuși să folosească recompensele de loialitate, aceștia au ajuns să-și dea seama că nu pot să facă acest lucru deoarece nu au atins pragul necesar.

Soluția

Platforma RainCheck folosește tehnologia DLT pentru a permite utilizatorilor să obțină puncte de loialitate și recompense mai simplu de la orice brand.

Compania a evoluat pentru a oferi o platformă online de gestionare a punctelor de loialitate și a programelor de cash-back. Prin intermediul tehnologiei DLT, Raincheck oferă opțiunea de agregare a punctelor de loialitate în cadrul tokenului RAIN, astfel încât utilizatorii pot obține recompensele maxime.

Tokenul

Tokenul RAIN este bazat pe protocolul Stellar și facilitează utilizarea platformei RainCheck Commerce. Astfel, valoarea punctelor de loialitate este monitorizată în timp real, facilitând obținerea acestora.

Utilizatorii pot să își înregistreze cardurile pe platformă prin intermediul aplicației tip portofel digital sau direct pe site și se pot înscrie în oricare program de loialitate de interes cu un singur click.

Tokenul RAIN va fi oferit ca recompensă pentru salvarea produselor în wishlist și achiziționarea acestora ulterioară, indiferent de metoda aleasă (online sau în magazin).

De asemenea, este oferit pentru activități de marketing asociate cu produsele sau brandurile de pe platforma Raincheck.

ICO-ul se va derula în trimestrul patru al lui 2018.

Echipa RainCheck

Cameron Wall – co-fondator și CEO al companiei, are mai mult de 25 de ani de experiență în dezvoltarea de aplicații și platforme web. Specializat pe soluții DLT și blockchain în cadrul protocolului Stellar, Wall este expert în cripto-economie și procesul de tokenizare.

William Lin – co-fondator și director tehnic, are 20 de ani de experiență în dezvoltarea de software pentru industria financiară și de retail. În ultimii ani, s-a apecializat pe dezvoltarea și implementarea sistemelor blockchain publice și private.

Concluzia

Platforma Raincheck vrea să creeze un sistem echilbrat între comercianți și clienți, facilitând intracțiunea dintre aceștia.

Tokenurile RAIN vor permite utilizatorilor să tranzacționeze punctele de loialitate între diverse programe pentru a obține recompensele maxime.

Deținătorii de tokenuri vor fi, prin urmare, capabili să gestioneze și să combine punctele obținute prin aderarea la numeroase programe de recompensare a loialității, obținând recompensele maxime.

Detalii suplimentare pot fi obținute pe site sau în whitepaper.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII