Prețul bitcoin se află încă în interiorul canalului ascendent, deci este in siguranță. Indicatorii tehnici confirmă că urcarea ar putea să continue.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

– Prețul bitcoin continuă să crească încet, mișcându-se în interiorul unei structuri ascendente vizibilă pe graficul pe o oră.

– Prețul tocmai a testat rezistența canalului pe un val mai înalt și ar putea să meargă către testarea suportului.

– Indicatorii tehnici par de asemenea să se încălzească și să arate un trend ascendent.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 încearcă să depășească SMA200, ceea ce indică faptul că o creștere ar fi mai probabilă decât o scădere. Asta înseamnă că trendul ascendent ar urma să continue. În plus, mișcările medii sunt în apropiere de suportul canalului, la 850$, preț care se comportă ca linie de apărare în caz că vom vedea o corecție mai mare.

Stocastica scade, ceea ce arată că vânzătorii recâștigă controlul asupra prețului bitcoin după ultima raliere. Cifra RSI este de asemenea în scădere, deci moneda bitcoin ar putea să îi urmeze și să se întoarcă înapoi către zona de interes din apropiere de suportul canalului.

Odată ce oscilatorii ajung la nivel de supravânzare și cresc, cumpărătorii se vor întoarce în joc și vor duce prețul la următorul canal de rezistență, la 925-950$.

Evenimentele pieței

Dolarul american continuă să slăbească pe toată linia. Traderii anticipează nesiguranță suplimentară înainte de inaugurarea președintelui Trump. Pe lângă asta, riscurile de pe piețele globale de pe urma unei ieșiri zbuciumate a Marii Britanii din UE a încurajat de asemenea traderii să caute profituri în criptomonede mai degrabă decât în echități și acțiuni.

Pe mai departe, această stare de incertitudine ar putea să îi facă pe traderi mai optimiști în ceea ce privește bitcoinul. În plus, amenințarea restricționării bitcoinului în China pare să se fi disipat. Autoritățile investighează în continuare schimburile bitcoin și clienții din țară, dar până acum nu au implementat interdicții. Orice noutate în această problemă ar putea să aducă o nouă rudă de volatilitate pe piața bitcoin.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC