Prețul bitcoin se află în siguranță în interiorul canalului ascendent pe graficul pe 4 ore și vizează din nou rezistența.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin a câștigat tracțiune în sus după ce s-a lovit de suportul canalului ascendent despre care vorbeam într-un articol precedent.
  • Prețul se îndreaptă acum către vârful canalului, aproape de 780$ sau chiar către 800$.
  • Indicatorii tehnici confirmă faptul că taurii încă au control asupra acțiunilor de preț.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află deasupra SMA200, ceea ce înseamnă că este mai probabil să atace rezistența superioară. SMA100 se aliniază cu suportul canalului, la 740$, ceea ce face pragul interior și mai rezistent. Distanța dintre mișcările medii a fost destul de consecventădeci s-ar putea să nu avem parte de intersectare prea curând.

Stocastica este în creștere, confirmând de semenea faptul că există destui cumpărători care să împingă prețul mai sus. Și cifra RSI este în creștere, deci prețul bitcoin ar putea să îi urmeze, deși ambii oscilatori se apropie de zona de supracumpărare pentru a duce la încasarea profiturilor

Evenimentele pieței

Guvernul chinez face eforrturi să devalorizeze yuanul și a condus investitorii chinezi către alte active și investiții alternative. Fie asta, sau traderii încearcă să își protejeze proprietățile în yuan cu alte active mai profitabile, ca bitcoinul, Acțiuni pe mai departe din partea autorităților monetare chineze ar putea să alimenteze plecarea capitalului din China, care a fost benefică pentru bitcoin.

Volatilitatea ar urma să se întoarcă pe piață în următoarea perioadă. Traderii americani și-au luat un weekend prelungit, ceea ce a dus la lichidități mai puține. Stenogramele FOMC și comenzile pentru bunuri durabile în SUA vor fi publicate astăzi, dar e posibil să nu influențeze prea mult mișcările dolarului. Totuși, fiți atenți la emoțiile de pe piață, care ar putea să facă bitcoinul să își oprească creșterea.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC