Aplicațiile descentralizate construite pe blockchain-ul Tron vor fi incluse în magazinul Samsung Galaxy.

Proiectul Tron (TRX) a anunțat pe 27 aprilie că „aplicații precum Blockchain Cuties, Super Player, Meerkat Mining și Timeloop” vor deveni disponibile pentru utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy.

Ce este o aplicatie descentralizata – dAps?

Aceste DApps vor fi disponibile pe smartphone-urile din Statele Unite, Canada, Coreea de Sud, Australia, Filipine, Singapore și „unele țări din Europa”. Se pare că disponibilitatea nu este universală pe acele piețe, Tron declarând că disponibilitatea „variază în funcție de operator, piață și dispozitiv”.

Tron (TRX) și tokenurile bazate pe acest blockchain sunt deja susținute de Blockchain Keystore de la Samsung. Smartphone-urile Galaxy S10 stochează cheile private într-un compartiment de memorie sigur. Integrarea a fost anunțată alături de Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH).

Samsung Galaxy Store este un magazin de aplicații alternativ pentru dispozitivele companiei coreene, disponibile în plus față de aplicațiile generale Android găsite pe Google Play Store.

Blockchain Cuties este un joc disponibil pe mai multe platforme, inclusiv cu mai mulți utilizatori pe Ethereum. Cu toate acestea, jocul înregistrează mai multe tranzacții pe Tron. Super Player pare a fi deocamdată un proiect numai pentru Ethereum, potrivit Dappradar.

Aplicațiile descentralizate construite pe blockchain-ul Tron sunt de tip jocuri de noroc

Blockchain-ul Tron a fost dominat de DApps pentru jocuri de noroc pe tot parcursul anului 2019. Conform agregatorului Dappradar, aplicațiile de jocuri de noroc reprezintă încă o majoritate a ecosistemului în ceea ce privește numărul de utilizatori.

În ceea ce privește volumul, Just DApp a înregistrat 3,5 milioane de dolari în valoare tranzacționată. Acesta pare a fi un rebrand al lui Djed, o clonă a MakerDAO care a fost lansată în martie. Volumul provine de la puțin sub 300 de utilizatori săptămânali, ceea ce sugerează faptul că validatorii mari la TRX sunt activi în aplicație.

CryptoZZ