Criptomoneda HIVE a înregistrat o creștere de 800% în doar patru zile, eclipsând orice altă evoluție din ecosistem. În mare parte, creșterea a fost determinată de listarea pe mai multe exchange-uri majore, inclusiv Binance și Huobi.

Hive a fost creată ca un fork al blockchain-ului Steem, după ce Tron a preluat  controlul asupra rețelei.

Justin Sun a achiziționat Steemit, cel mai mare dApp din rețea, împreună cu aproximativ 20% din totalul tokenurilor STEEM în circulație. Mulți utilizatori Steemit nu au avut încredere în Sun, ducând la apariția unui conflict deschis. Comunitatea a decis să își păstreze independența și a creat tokenul HIVE pe 23 martie.

Tranzactioneaza HIVE folosind Binance!

Huobi Global, Binance și alte mari platforme exchange au anunțat că vor susține decizia comunității. Platformele au distribuit noile tokenuri HIVE în raport de 1:1 pentru deținătorii de Steem.

Binance a deschis tranzacționarea de HIVE în cursul zilei de ieri, iar prețul a crescut rapid de la 0.418$ șa 0.92$, conform TradingView. Ulterior, a înregistrat o corecție până la 0.6$.

În prezent, HIVE este listat pe aproximativ șase exchange-uri majore, inclusiv Bittrex și Probit.

HIVE a depasit STEEM

Per ansamblu, market cap-ul HIVE a ajuns la 185 milioane de dolari, după ce pe 22 aprilie era de doar 37 milioane de dolari. Prin comparație, STEEM are un market cap de 82 milioane de dolari și se tranzacționează la 0.22$. Și acest token a înregistrat o creștere de aproape 40% în ultimele 24 de ore, dar nu a ajuns la performanțele HIVE.

În prezent, depunerile și retragerile de HIVE nu sunt încă disponibile pe Binance, ci doar tranzacționarea. Acest lucru înseamnă că prețul tokenului va continua să fluctueze major în următoarea perioadă. Rămâne de văzut dacă criptomoneda HIVE va reuși să își mențină avântul oferit de independența de Sun și Tron.

CryptoZZ