Ripple Labs donează 200.000$ pentru ajutorarea populației sărace din Silicon Valley

Campania de donații a companiile cripto pentru a ajuta la combaterea efectului pandemiei de coronavirus continuă. Ripple Labs a anunțat că va face două donații a câte 100.000 de dolari către două organizații caritabile din Silicon Valley.

Tranzactioneaza criptomonede folosind Binance!

Este vorba despre Fondul de răspuns pentru situații de urgență Tipping Point și Fondul Comunitar COVID al Fundației Comunitare Silicon Valley Foundation. Cele două organizații se dedică ajutorării populației care trăiește sub pragul sărăciei din San Francisco. Această categorie este foarte afectată de reducerea locurilor de muncă și restricțiile de circulație implementate de autorități.

Revolut se extinde în SUA

Compania Revolut, cu sediul în Londra, a anunțat că își extinde serviciile și în Statele Unite. Utilizatorii Apple și iOS din Statele Unite pot acum accesa la o serie de servicii financiare prin intermediul aplicației mobile.

Revolut a acumulat peste 10 milioane de clienți în Europa de la înființarea sa în 2015. Aplicația oferă utilizatorilor acces simplu la servicii financiare cu comisioane reduse. În Europa, Revolut oferă și opțiunea de achiziționare și tranzacționare de criptomonede. Pentru moment, acest serviciu nu va fi disponibil și pentru clienții din SUA.

Extinderea companiei în SUA este concepută pentru a sprijini economia digitală, care este axată pe oferirea serviciilor financiare fără a fi nevoie să depindă de o bancă fizică.

Autoritatea de supraveghere financiară din Malta avertizează asupra două fime cripto neautorizate

Conform CoinDesk, autoritatea de supraveghere financiară din Malta (MFSA) a publicat o avertizare cu privire la două firme cripto ce nu sunt autorizate să funcționeze în această jurisdicție. Este vorba despre exchange-urile „COINMALEX” și „Crypto Foxtrades”.

„MFSA dorește să avertizeze publicul, atât din Malta, cât și din străinătate, că COINMALEX și Crypto Foxtrades NU sunt companii înregistrate, licențiate sau autorizate de MFSA să furnizeze servicii de exchange cripto sau alte servicii financiare care trebuie să fie licențiate sau autorizate conform legii malteze “,

se menționează în notificarea de pe site-ul oficial.

MFSA supraveghează companiile cripto din regiune din 2018 și emite avertismente de câte ori identifică o firmă neautorizată. Lista companiile licențiate este publicată pe site-ul autorității de supraveghere.

CryptoZZ