Binance a anunțat că cea mai recentă versiune a aplicației Binance App poate transmite acum notificări push live. În acest mod, utilizatorii pot să primească știri și actualizări de la Binance.

Binance a făcut anunțul pe blogul oficial și pe contul de Twitter, menționând că noua actualizare va include, de asemenea, informații de bază:

”Binance App va fi disponibilă în magazinele de aplicații Android și iOS și va permite utilizatorilor să acceseze aproape orice funcționalitate disponibilă pe site-ul principal. Aplicația va oferi cel puțin funcții pentru a cumpăra, vinde și tranzacționa criptocuritate direct de la dispozitive mobile, precum și suport 24/7.”

Ideea de a dezvolta o aplicație care să permită utilizatorilor să aibă acces la o funcționalitate asemănătoare cu site-ul desktop este o mișcare inteligentă de către Binance. Având în vedere că majoritatea oamenilor preferă astăzi să acceseze conturile lor online prin telefoanele mobile, compania va vedea probabil o creștere a activității în următoarele câteva zile / luni.

În urmă cu două luni, Binance a dezvoltat, de asemenea, o nouă aplicație de informații de piață, denumită Binance Info. Aceasta este în prezent testată pe sistemele de operare Android și iOS. Aplicația permite utilizatorilor să acceseze mai multe funcții, care includ date de piață în timp real, diagrame și indicatori, precum și mai multe valute de bază.

Potrivit statisticilor de la Coinmarketcap, volumul tranzacțiilor Binance a atins punctul culminant în ianuarie 2018 și de atunci a scăzut cu 80%. Cu toate acestea, platforma de origine chineză rămâne unul dintre exchange-urile cu cel mai mare volum de tranzacții din lume. Cei peste 10 milioane de utilizatori tranzacționează în medie un miliard de dolari în criptomonede zilnic.

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a declarat la începutul acestei luni că scăderea prețurilor criptomonedelor din acest an nu afectează profitabilitatea companiei. El se așteaptă să înregistreze venituri de 1 miliard de dolari pentru acest an.

Pentru mai multe info despre Binance accesati site-ul oficial.